Χρυσό συμβόλαιο για τον Τσάκα με τον ΑΝΤ1

12.02.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, στην άκρη άφησε για λίγο τη βουκολική ζωή ο Τσάκας και μετά της Αννιας του κατηφόρισαν στην Αθήνα. Εδώ, δεν πρόκειται να πάρει σβάρνα τα κανάλια και να πει τις εμπειρίες του από το Σπίτι καθώς ο ΑΝΤ1 πρόλαβε να καπαρώσει τις αποκαλύψεις.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην άκρη άφησε για λίγο τη βουκολική ζωή ο Τσάκας και μετά της Αννιας του κατηφόρισαν στην Αθήνα. Εδώ, ο νικητής του Big θα κάνει τα καθιερωμένα εξώφυλλα και θα δώσει τις συνεντεύξεις που τόσο αδημονεί να ακούσει ο ελληνικός λαός. Ωστόσο, ο Τσάκας δεν πρόκειται να πάρει σβάρνα τα κανάλια και να πει τις εμπειρίες του από το Σπίτι καθώς ο ΑΝΤ1 πρόλαβε να καπαρώσει τις αποκαλύψεις.

Λέγεται πως το εν λόγω κανάλι πρόκειται να καταβάλει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό κάθε μήνα προκειμένου να τον κάνει επίτιμο μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1 και να μην μπορεί πια να αναζητήσει αγάπη, στοργή, φροντίδα και... προδέρμ σε ξένες αγκαλιές. Η κίνηση αυτή δεν έχει να κάνει με λόγους εγωισμού "Σιγά μην αφήσουμε δικό μας παιδί να το εκμεταλλευτούν ξένα χέρια" αλλά με την αναγνώριση του πηγαίου ταλέντου που διαθέτει ο Τσάκας. Οι υπεύθυνοι - σε αντίθεση με πολλούς άλλους - είδαν πως ο νέος από τη Βέροια έχει πολλές ικανότητες πέρα του στριψίματος ενός τσιγάρου, του ρεψίματος και του ξυσίματος των μελών του που επί καθημερινής βάσης.....μαστίζονται από φαγούρα. Στο πρόσωπό του είδαν ένα αυθεντικό ταλέντο που άμα το εκμεταλλευτούν σωστά θα δημιουργήσει σχολή, τη "Μεγάλη του Τσάκα Σχολή".

Μάλιστα, μέχρι που σκέφτονται να του δώσουν εκπομπή αν και ακόμη προβληματίζονται για το ύφος αυτής. Να εκμεταλλευτούν την ποντιακή του φύση και να παρουσιάσει ένα "Pontiac show" όπου ντυμένος με την παραδοσιακή στολή θα βγαίνει και θα τραγουδάει ποντιακά, που τόσο πολύ καλά ξέρει να κάνει; Να εκμεταλλευτούν το πτυχίο του στη Γεωπονική και να του δώσουν μια εκπομπή "Κυκλάμινα: πού μεγαλώνουν και πώς διατηρούνται φρέσκα στο βάζο". Ή να του δώσουν μία εκπομπή που θα άπτεται κοινωνικών θεμάτων όπως η φιλία, η κουμπαριά, η ρουφιανιά, ο τζόγος; Προς το παρόν, τις προσεχείς μέρες αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο, που όπως λένε πολλοί φέρει... το χρώμα του χρυσού.