Βίσση: Κάποιοι να τη φυλάνε

11.02.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, δύσκολες στιγμές άκουσα πως περνάει η Αννα Βίσση. Η ελληνίδα star, όπως άλλες κι άλλες συναδέλφισσες της του εξωτερικού, έχει έναν παλαβό θαυμαστή ο οποίος έχει κάνει τη ζωή της...κόλαση εκτοξεύοντας απειλές για τη ζωή της και των δικών της ανθρώπων. Για το λόγο αυτό, προσέλαβε σωματοφύλακες να τη φυλάνε.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Δύσκολες στιγμές άκουσα πως περνάει η Αννα Βίσση. Η ελληνίδα star, όπως άλλες κι άλλες συναδέλφισσες της του εξωτερικού, έχει έναν παλαβό θαυμαστή ο οποίος έχει κάνει τη ζωή της...κόλαση. Ο εν λόγω άνδρας εδώ κι έναν μήνα περίπου τηλεφωνεί στην Αννα νυχθημερόν χωρίς να υπολογίζει ώρα και προσωπικές στιγμές. Μα να είναι 10 το πρωί, μία το μεσημέρι ή έξι τα χαράματα, αυτός παίρνει τηλέφωνο κι αρχίζει να τις εκτοξεύει διάφορες απειλές για την ιδία αλλά και τα πολύ κοντινά της πρόσωπα.

Η καλλιτέχνιδα στην αρχή δεν έδωσε και πολύ μεγάλη σημασία αφού τον καιρό εκείνο είχε να ασχοληθεί με σοβαρότερα πράγματα, όπως για παράδειγμα το ανέβασμα της "Μάλα". Έλα, όμως που αυτός εκεί, επέμενε κι όχι μόνο αυτό αλλά βρήκε και τον αριθμό του κινητού της, που είναι απόρρητος και λίγοι τον γνωρίζουν. Σιγά, σιγά λοιπόν η Αννα άρχισε να υποψιάζεται "ρε μπας και πάθω τα ίδια με τη Λίζ Χάρλεϊ, τη Μεγκ Ράιαν, τη Σάρον Στόουν κι άλλες συναδέλφισσες;". Οι δικοί της άνθρωποι τη συμβούλεψαν να πάρει τα μέτρα της και αυτή προσέλαβε σωματοφύλακα για να τη φυλάει. Όπως ο Κέβιν Κόστνερ την Γουίτνεϊ Χιούστον και ο Απόστολος Γκλέτσος τη Μιμή Ντενίση στις ομώνυμες ταινίες. Στο μεταξύ, άλλαξε αριθμούς και τηλέφωνα μήπως και...χάσει τα ίχνη της.

Έλα, όμως που αυτός και πάλι τα βρήκε και η Αννα πάει να τρελαθεί. "Μα τι, κοριούς έχει βάλει" αναρωτήθηκε για να αποφασίσει αυτή τη φορά να πάρει πιο δραστικά μέτρα. Κατά το...ένας κούκος δε φέρνει την Ανοιξη, προσέλαβε κι άλλους σωματοφύλακες διότι...ένας σωματοφύλακας τη δουλειά δεν κάνει. Έτσι, τώρα άμα πετύχεις στο διάβα σου τη Βίσση θα δεις κάτι - ομολογουμένως συμπαθητικούς -άνδρες να ανοίγουν δρόμο και να κοιτούν πότε αριστερά και πότε δεξιά. Το ίδιο συνέβη και στο πάρτι που έκανε ο Μανθόπουλος για τη "Μάλα" όπου η καλλιτέχνις έκανε θεματική είσοδο με τους σωματοφύλακες. Κάποιοι ανίδεοι της υπόθεσης άρχισαν να μιλούν για βεντετιλίκι και άλλα που έχουν να κάνουν με ανθρώπους που ίπτανται επί καλάμω. Μετά που πληροφορήθηκαν τα καθέκαστα, στεναχωρήθηκαν ιδιαίτερα γι αυτά που τραβούν κι αυτοί οι σταρ.