Η Γαλλία υποδέχεται τον Ρουβά

11.02.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, το πολύπλευρο ταλέντο και τις ακροβατικές χορευτικές φιγούρες του Σάκη Ρουβά είναι έτοιμη να υποδεχτεί ολόκληρη η Γαλλία. Είναι πια γεγονός ότι ο νεαρός καλλιτέχνης άνοιξε τα φτερά του για την αγορά της εν λόγω χώρας ενώ το βράδυ της Δευτέρας θα παρουσιάσει στο Παρίσι το δίσκο "Disco girl".
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Το πολύπλευρο ταλέντο και τις ακροβατικές χορευτικές φιγούρες του Σάκη Ρουβά είναι έτοιμη να υποδεχτεί ολόκληρη η Γαλλία. Είναι πια γεγονός ότι ο νεαρός καλλιτέχνης άνοιξε τα φτερά του για την αγορά της εν λόγω χώρας ενώ το βράδυ της Δευτέρας μία λαοθάλασσα Γάλλων θα παραβρεθεί στο αεροδρόμιο του Παρισιού και κρατώντας ανά χείρας σημαιάκια της πατρίδας τους θα καλωσορίσουν τον...Έλληνα Ρίκι Μάρτιν.

Ο χαρακτηρισμός αυτός δεν αποτελεί επινόηση εμού της ιδίας αλλά όλων των Γάλλων, οι οποίοι στο πρόσωπό του βλέπουν το διάδοχο του Λατίνου τραγουδιστή. Ο Ρουβάς είναι αλήθεια, δεν ξέρει αν πρέπει να πετάξει τη σκούφια του για τη σύγκριση αυτή, ενώ έχει και τη φίλτατη συνάδελφό του Δέσποινα Βανδή που - ως προφέσορας στις παρομοιώσεις - του βάζει λόγια: "Μακριά από τις συγκρίσεις. Άμα σου λένε ότι είσαι τάλε κουάλε ο Ρίκι, φτύνε τον κόρφο σου και κάνε δυο γυροβολιές γύρω από τον εαυτό σου". Αυτός μπορώ να πω ότι την ακούει, αν και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε φιλοξένησε Γάλλους δημοσιογράφους και φωτογράφους και κάθε φορά που αυτοί του έλεγαν "salut, Sakis Martin" αυτός τους έσκαγε ένα χαμόγελο Colgate.

Η αποστολή από το Παρίσι κατέφθασε στη χώρα μας το Σάββατο προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τον Σάκη στον οποίο θα κάνουν αφιέρωμα σήμερα και αύριο που θα βρίσκεται στη Γαλλία. Όλοι δήλωσαν κατενθουσιασμένοι με τον αοιδό ο οποίος οφείλω να πω υπερασπίστηκε για τα καλά τον τίτλο της φιλοξενίας που κατέχουν οι Έλληνες. Τους είχε κλείσει τραπέζι σε γνωστό κοσμικό ρεστοράν των Αθηνών και φρόντισε να φτιάξουν οι σεφ του μαγαζιού τα καλύτερα εδέσματα της κουζίνας μας. Οι φιλοξενούμενοί του έφαγαν μέχρι σκασμού ενώ μεταξύ τους έλεγαν πως ο νέος αυτός αξίζει καλής παρουσίασης και προώθησης. Ήδη, τις δύο μέρες που θα είναι εκεί για την παρουσίαση του δίσκου του "Disco girl" έχει κλείσει μία σειρά φωτογραφήσεων και συνεντεύξεων σε ευρείας κυκλοφορίας περιοδικά κι εφημερίδες καθώς και σε τηλεοπτικά κανάλια. Ένα έξ' αυτών είναι και το TF1 στο οποίο εργάζεται ο Νίκος Αλιάγας. Ο εν λόγω δημοσιογράφος ήρθε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή ενώ ως συμπατριώτης έδωσε ένα χέρι βοηθείας στον Σάκη στις συνομιλίες του με δημοσιογράφους που εκτός από τη γλώσσας τους δε μιλούσαν άλλη καμιά. Με όσους πάλι κατείχαν το αγγλικό τα έβγαζε πέρα μόνος του διότι έχει πάρει κι ένα Lower.