Big Μαίρη κατά Ελένης Μενεγάκη

06.02.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, σε καρέκλα που τρίζει κάθεται η Ελένη Μενεγάκη τον τελευταίο καιρό. Αιτία είναι η παρουσία της Μαίρης Σκόρδου και η ιστορική απόφασή της να ασχοληθεί με την τηλεόραση. Το γεγονός αυτό παρατήρησε και η ίδια η Μαίρη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε καρέκλα που τρίζει κάθεται η Ελένη Μενεγάκη τον τελευταίο καιρό. Αιτία είναι η παρουσία της Μαίρης Σκόρδου και η ιστορική απόφασή της να ασχοληθεί με την τηλεόραση. Από τη μέρα που η Big Μαίρη είπε ότι θα αφήσει προσωρινά κατά μέρος το modeling και θα παρουσιάσει τηλεοπτική εκπομπή, τα μεν μοντέλα πήραν μια βαθιά ανάσα ανακούφισης, οι δε παρουσιάστριες άρχισαν να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Στη χειρότερη θέση βρέθηκε η Μενεγάκη και τους λόγους εξηγεί η ίδια η Μαίρη σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό, η οποία μάλιστα ήταν και η πρώτη που κατάλαβε το φόβο που νιώθει για εκείνη η Ελένη.

"Εγώ και η Μενεγάκη είμαστε σα δύο λιμουζίνες", λέει η Μαίρη και συγκινεί με την ευφυΐα της στις παρομοιώσεις. "Μόνο που η μία πάει για απόσυρση και η άλλη μόλις ξεκινά". Εδώ είναι αυτονόητο τι θέλει να πει η ποιήτρια, η οποία λίγο παρακάτω περηφανεύεται για το βιογραφικό της. "Η Μενεγάκη ξεκίνησε από ένα τηλεπαιχνίδι δίπλα στον Πολυχρονίου, όπου γύριζε τα τετραγωνάκια, ενώ εγώ πήρα μέρος σε παιγνίδι πιο δυνατό". Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά το εν λόγω παιγνίδι εξελίχθηκε σε "Να η ευκαιρία" και "Τα μεγάλα ταλέντα συναντώνται στην Παιανία", αφού δεν υπήρξε άνθρωπος εκεί μέσα που να ήταν ... ατάλαντος. Από τον κανόνα λοιπόν δεν ξέφυγε ούτε η ξανθιά Big, η οποία κόβει το κεφάλι της ότι σε λίγο καιρό δίπλα στο Σκόρδου θα μπαίνει ο τίτλος "Η βασίλισσα των πρωινάδικων".

Για την Κορομηλά, δεν είπε κουβέντα μάλλον γιατί θα τη θεωρεί κάτι σαν....αντίκα. Ούτε για τη Μπακοδήμου μίλησε, την οποία θα βλέπει ως...Citroen Xsara, το πολύ. Όσοι μελέτησαν τη συνέντευξη κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Μαιρούλα τα έχει μαζεμένα στην Ελένη, επειδή θεωρεί πως αυτή ήταν η αιτία που έφυγε μια νύχτα με φεγγάρι από τον ΑΝΤ1. "Μερικές παντρεύονται και πάλι έχουν ανασφάλειες", λέει με μία απορία καθότι η ίδια δε διανοείται τον εαυτό της να παντρευτεί κάποτε και να νιώθει απειλή από μία νέα, ανερχόμενη κοπέλα. Αυτό είναι που λέμε "σίγουρη για τον εαυτό της".