Ο Νότης έφυγε, ο ΛΕ.Πα έρχεται

06.02.2002
Αγαπημένε μου Λευτέρη,Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται για τους απανταχού φίλους του Λευτέρη Πανταζή. Ο αοιδός μετά από ένα σημαντικό διάστημα απουσίας (από τις αρχές του καλοκαιριού) επιστρέφει στο κοινό του από την πίστα του "Kosmos".
Αγαπημένε μου Λευτέρη,


Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται για τους απανταχού φίλους του Λευτέρη Πανταζή. Ο αοιδός μετά από ένα σημαντικό διάστημα απουσίας (από τις αρχές του καλοκαιριού) επιστρέφει στο κοινό του από την πίστα του "Kosmos". Όπως κατάλαβες, ο Λευτέρης πρόκειται να είναι ο αντικαταστάτης του Νότη Σφακιανάκη και αυτός που θα φέρει το βαρύ φορτίο να γεμίσει τον τεράστιο χώρο του εν λόγω κέντρου, που για πάρτη του χάλασαν καρδιές και καρδιές. Η αποστολή του είναι τω όντι δύσκολη, όμως, του αοιδού δεν...ιδρώνει το αυτί καθότι και στο παρελθόν είχε φέρει εις πέρας επικίνδυνες αποστολές. Ο Πανταζής και ο Θανάσης Παπαγεωργίου τα βρήκαν αμέσως, αφού ο επιχειρηματίας επειγόταν να ανεβάσει ένα νέο σχήμα μια κι έχει κλείσει χορούς μέχρι τις αρχές Μαρτίου.

Από την άλλη, ενώ ο Νότης είναι στο κρεβάτι και αναρρώνει, τριγύρω του φτιάχνονται διάφορα σενάρια, με τα περισσότερα να είναι...επιστημονικής φαντασίας. Ένα απ' αυτά θέλει τον αοιδό να συνεργάζεται τον επόμενο χειμώνα με τη Δέσποινα Βανδή στο νέο χώρο που ετοιμάζει στην "Ιερά Οδό" ο Μαροσούλης. Το εν λόγω σχήμα έχει τις ίδιες πιθανότητες να γίνει, με αυτές που συγκεντρώνει η περίπτωση να ανεβάσουν μιούζικαλ η Μιμή Ντενίση και ο Λάκης Λαζόπουλος. Όχι ότι οι δυο τους είναι στα μαχαίρια, απλά σε παλιότερη συνεργασία τους, τότε που ακόμη η Βανδή έλεγε το "νυχτολούλουδο", έλεγαν μια "καληνύχτα" όποτε μπορούσαν και θυμόντουσαν. Σκέψου, δηλαδή, τώρα που η Δέσποινα έχει πει κι ένα "Γεια". Κάποιοι, ωστόσο, υποστηρίζουν πως ο Νότης συνειδητοποίησε πως στους χαλεπούς αυτούς καιρούς, πρέπει να λες μια "Καλημέρα" κι...ας πέφτει κάτω.

Όπως και να έχει, το σενάριο δεν έχει διαψευστεί, όμως είναι πολύ νωρίς για να μιλήσει κανείς με σιγουριά. Άσε το άλλο. Έφτασε στα αυτιά μου πως ο Παπαγεωργίου ζητά από το Νότη να του επιστρέψει τη Mercedes που του έκανε δώρο για τη συνεργασία τους. Ο αοιδός δεν του την έστειλε στο κουτί, αλλά αν ο επιχειρηματίας ... επιμείνει θα το κάνει κι ας λέει ο σοφός λαός ότι τα δώρα δεν επιστρέφονται. "Σιγά, μην χαλάσω τη ζαχαρένια μου για μια λαμαρίνα και τέσσερις ρόδες", φέρεται να λέει ο αοιδός, ο οποίος είναι γεγονός δεν έχει ανάγκη τα αυτοκίνητα.