Ο έρωτας του Μπίλι Μπο για τον Πανταζή

30.01.2002
Αγαπημένε μου Λευτέρη, κρυφό ταλέντο στο κάψιμο καρδιών αποδεικνύεται πως είναι ο Λευτέρης Πανταζής. Ο αοιδός που μέχρι σήμερα μας είχε συνηθίσει με κατακτήσεις στο γυναικείο φύλλο, ξανθού τύπου, ηλικίας 25 έως 30 -το πολύ- χρόνων, αποκάλυψε τις προάλλες πως το ταμπεραμέντο του...αναγνωρίστηκε και από το ανδρικό φύλλο.
Αγαπημένε μου Λευτέρη,


Κρυφό ταλέντο στο κάψιμο καρδιών αποδεικνύεται πως είναι ο Λευτέρης Πανταζής. Ο αοιδός που μέχρι σήμερα μας είχε συνηθίσει με κατακτήσεις στο γυναικείο φύλλο, ξανθού τύπου, ηλικίας 25 έως 30 -το πολύ- χρόνων, αποκάλυψε τις προάλλες πως το ταμπεραμέντο του...αναγνωρίστηκε και από το ανδρικό φύλλο. Μάλιστα, τα σουξεδάκια του δεν περιορίστηκαν σε ένα πέταγμα γαριφάλου ή πιάτου ούτε σε ένα απλό κοίταγμα ούτε σε νοήματα του τύπου, "Α να σου πω, μετά πέρνα να σε κεράσω ένα Ballantines". Κάποιοι από τους θαυμαστές του ήταν επίμονοι και άλλοτε προκλητικοί κι άλλοτε σωστοί κύριοι.

Ένας από αυτούς ήταν ο Μπιλι Μπο, ο οποίος υπήρξε μέγας θαυμαστής του. Ο αείμνηστος σχεδιαστής μόδας, όπως αποκάλυψε ο Λευτέρης στο "Αργά" του Μαστοράκη, είχε ξετρελαθεί με τη σκηνική παρουσία του αοιδού και το ταμπεραμέντο του επί πίστας. Επίσης, ως εκπρόσωπος της μόδας που ήταν, είχε συγκλονιστεί από τις ενδυματολογικές προτιμήσεις του αοιδού, ο οποίος την εποχή εκείνη πλάσαρε τα πολύ μοδάτα και απόλυτα σικ πουκαμισά "Πάμε στη Χαβάη στο όμορφο νησί". Όλα αυτά συντέλεσαν στο να τον "δει" με άλλο μάτι, όχι σαν αυτό του φίλου προς το φίλο, αλλά αυτό του "τσιμπημένου" θαυμαστή προς το ίνδαλμα του.

Ο Μπίλι Μπο σχεδόν κάθε βράδυ ήταν πρώτο τραπέζι πίστα και με πολύ κομψό τρόπο φλέρταρε τον Πανταζή. Του πετούσε λουλούδια, χαμογελούσε με τρόπο και τραγουδούσε μαζί του "Το' πε, το' πε ο παπαγάλος". Ο Λευτέρης είχε κολακευτεί από το φλερτ και ανταπέδιδε μόνο από πίστας, όπως άλλωστε προστάζει ο "νόμος του καλλιτέχνη". Αν σου κάνουν διακριτικό φλερτ, ευχαριστείς και ανταποδίδεις μόνο. Αν επιθυμείς κάτι παραπάνω...κακό του κεφαλιού σου. Οι αποκαλύψεις του καλλιτέχνη προκάλεσαν το ενδιαφέρον της Τατιάνας Στεφανίδου, η οποία έστειλε τους δαιμόνιους ρεπόρτερ της προκειμένου να μάθει γιατί ο Μπίλι Μπο "καλοείδε" τον Πανταζή και όχι τον Γιώργο Σαλαμπάση που ήταν και το ομορφόπαιδό της εποχής; Ο Λεύτερης της εξήγησε τους λόγους και ο Ερρίκος Πετιλόν - γνωστός κλαμπάκιας της εποχής- που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή και υπήρξε φίλος του αδικοχαμένου σχεδιαστή, δήλωσε ευθαρσώς πως δε βάζει το χέρι του στη φωτιά, ότι έτσι έχουν τα πράγματα ... καθώς ο "Βασίλης" είχε αδυναμία στους αθλητικούς τύπους με τα στιβαρά μπράτσα.