Ο Νότης απαντά στα διάφορα σενάρια

28.01.2002
Αγαπημένη μου Όλγα, όλο αυτό τον καιρό ακούγονται διάφορα σενάρια σχετικά με το Νότη Σφακιανάκη και τις εμφανίσεις του στο "Cosmos". Τα περισσότερα από αυτά θέλουν το εν λόγω κέντρο να βάζει λουκέτο μία ώρα αρχίτερα με αποτέλεσμα ο Νότης να απηυδήσει και να βγει να αποκαταστήσει την αλήθεια.
Αγαπημένη μου Όλγα,


Όλο αυτό τον καιρό ακούγονται διάφορα σενάρια σχετικά με το Νότη Σφακιανάκη και τις εμφανίσεις του στο "Cosmos". Τα περισσότερα από αυτά θέλουν το εν λόγω κέντρο να βάζει λουκέτο μία ώρα αρχίτερα καθότι ο κόσμος που πηγαίνει κάθε βράδυ στο μαγαζί, ο αοιδός μπορεί να τον φιλοξενήσει στο σαλόνι του σπιτιού του ένα απόγευμα Κυριακής, όπου μεταξύ τσαγιού και κουβεντούλας, θα του πει κι ένα τραγουδάκι. Το άνωθεν, αν και αποτελεί κακία μεγάλη, ακούγεται πολύ συχνά με αποτέλεσμα ο αοιδός να απηυδήσει. "Φτάνει πια ως εδώ" είπε ο Νότης κι αποφάσισε να βγει σε μία εκπομπή προκειμένου να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Έτσι, επέλεξε τη λαοφιλή εκπομπή "Prive" και το Σάββατο βράδυ είπε τα πράγματα με το όνομά τους.

Σύμφωνα, με τον καλλιτέχνη το μαγαζί πηγαίνει πολύ καλά και θα κλείσει όταν θα έρθει η ώρα του ( αν αυτή θα είναι πρόωρη ή όχι δεν το διευκρίνισε). Όλα αυτά τα σενάρια, είναι αλήθεια ότι ο νους του δεν τα χωράει, ενώ ο ίδιος αδυνατεί να τα δικαιολογήσει. Μπορεί, όμως να τα υποστηρίξει, γι αυτό και είναι κάθετος πως η αρρώστια του τις προάλλες δεν ήταν...φούσκα. Του ανθρώπου είχαν ερεθιστεί οι αμυγδαλές και ανέβασε πυρετό, όπως όλοι οι κοινοί θνητοί. Κι εδώ είναι που απορεί κι εξίσταται ο Νότης "μα, δε μπορώ να αρρωστήσω κι εγώ σαν άνθρωπος; Πρέπει να είμαι πάντα περδίκι;".

Έλα ντε. Τώρα πάντως έχει αναρρώσει πλήρως κι επέστρεψε κανονικά στη δουλειά και τους συναδέλφους του, που τόσο τους είχε λείψει. Αλήθεια, σου είπα ότι ο Σφακιανάκης διατηρεί άψογες σχέσεις με τον Δάντη και την Πέγκυ Ζήνα; Οι τρεις καλλιτέχνες είναι σχεδόν φιλαράκια και κάθε βράδυ περνούν υπέροχα μαζί, όπου πειράζει ο ένας τον άλλον, γελούν, λένε ανέκδοτα και γενικά μόνο...καρπαζιές δεν παίζουν. Ο Νότης, επίσης, έλυσε τη σιωπή του και μίλησε για το ναυάγιο της συνεργασίας με τον Ρουβά το καλοκαίρι. Είπε, λοιπόν, πως με το Σάκη σταμάτησαν τη συνεργασία προτού αυτή ξεκινήσει επειδή υπήρχαν αγεφύρωτες διαφορές, ενώ όλα έγιναν με ωραίο τρόπο, όπως άλλωστε αρμόζει σε καλλιτέχνες του βεληνεκούς τους. Μάλιστα, τόνισε ότι οι δυο τους είναι δύο καλοί φίλοι γλιτώνοντας έτσι τους δίσκους του, που είχαν κανονίσει να κάψουν σε ειδική "Πανρουβική τελετή" οι αθεράπευτα ερωτευμένες...Ρουβίτσες.