Στην Καραϊβική Λιζ Χάρλεϊ - Χιου Γκραντ

24.01.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, είχα καιρό να ακούσω νέα από τη Λιζ Χάρλεϊ και δε σου κρύβω πως ανησύχησα για την τύχη της μοντέλας. Τελικά, μετά από πολύ ψάξιμο η Λιζ βρέθηκε και είναι στην Καραϊβική με τον Χιου Γκραντ όπου σκοπεύουν να περάσουν εκεί τους επόμενους μήνες.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Είχα καιρό να ακούσω νέα από τη Λιζ Χάρλεϊ και δε σου κρύβω πως ανησύχησα για την τύχη της μοντέλας. Θες να την είχε πνίξει ο Στίβεν Μπινγκ, ο φερόμενος και ως πατέρας του παιδιού της; Θες να τη σκότωσε κανένας θερμόαιμος φαν της που δεν άντεξε στην ιδέα της εγκυμοσύνης της; Θες να κλείστηκε σε κανένα καθολικό μοναστήρι για να ησυχάσει το κεφάλι της; Τελικά, μετά από πολύ ψάξιμο η Λιζ βρέθηκε και είναι στην Καραϊβική.

Στο εξωτικό αυτό μέρος σκοπεύει να περάσει τους επόμενους τρεις μήνες μέχρι τη γέννηση του παιδιού. Φυσικά δε θα είναι μόνη της, διότι στη κατάσταση της πρέπει να έχει κάποιον να την προσέχει. Να της λέει "Λιζ, μη σηκώνεις βάρη. Άσε την καρέκλα αμέσως κάτω" ή "Λιζ, τι είπαμε πρέπει να παίρνεις τη βιταμίνη σου" και άλλες τέτοιες συμβουλές που μία πρωτάρα έγκυος πιθανόν να λησμονεί. Έτσι, η Χάρλεϊ πήρε μαζί της την αδελφή της, μία κολλητή και τον Χιου Γκραντ και πήγαν Καραϊβική.

Τώρα θα μου πεις, σε όλο αυτό το γυναικομάνι που κολλάει ο Χιου;. Δεν κολλάει, αλλά η Λιζ αυτή τη στιγμή τον θεωρεί ως τον πιο δικό της άνθρωπο και θέλει μέχρι να γεννήσει να τον έχει πάντα δίπλα της. Άσε, που ένας άνδρας είναι πάντα ένας άνδρας και όλο κάτι χρειάζεται σε ώρα ανάγκης. Σαν το κινητό ένα πράγμα. Όσοι, πάντως, άκουσαν ότι το πρώην ζεύγος θα...ξεχειμωνιάσει στο συγκεκριμένο μέρος, που ενδείκνυται κυρίως για ερωτευμένα ζευγαράκια, έβηξαν διακριτικά και ξεροκατάπιαν. Οι ίδιοι, ωστόσο, τους διαψεύδουν δηλώνοντας απλά, φίλοι κολλητοί, ενώ η Λιζ επιμένει πως ο σκοπός του ταξιδιού της δεν έχει τον παραμικρό ερωτικό σκοπό, αφού το μόνο που θέλει είναι να ηρεμήσει αυτή και το έμβρυο.