Γέννησε η Ούμα Θέρμαν

17.01.2002
Aγαπημένη μου Εύη, γέννα έχω να σου ανακοινώσω, και μάλιστα ενός ζευγαριού ιδιαίτερα όμορφου και αγαπητού από το κοινό. Πρόκειται για την Ούμα Θέρμαν και τον 'Ιθαν Χοκ, οι οποίοι δέχτηκαν την έλευση του δεύτερου παιδιού τους, χαρίζοντας στην κορούλα τους Maya Ray έναν αδερφούλη!
Aγαπημένη μου Εύη,

γέννα έχω να σου ανακοινώσω, και μάλιστα ενός ζευγαριού ιδιαίτερα όμορφου και αγαπητού από το κοινό. Πρόκειται για την Ούμα Θέρμαν και τον 'Ιθαν Χοκ, οι οποίοι δέχτηκαν την έλευση του δεύτερου παιδιού τους, χαρίζοντας στην κορούλα τους Maya Ray έναν αδερφούλη!

Εκπρόσωπος των διάσημων σταρ δήλωσε ότι ''είναι όλοι τους καλά και βρίσκονται στο σπίτι τους στη Νέα Υόρκη''. Το μωρό ζυγίζει 3.600 γραμμάρια.

Αυτό όμως, για το οποίο μιλούν όλοι οι φορείς της ενημέρωσης, είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες γέννησε η Ούμα. Ο γιατρός της, που λες, της συνέστησε να κάνει μεγάλες βόλτες στο νοσοκομείο, προκειμένου να διευκολύνει τον τοκετό. Η πανέμορφη ηθοποιός δεν αγνόησε τις συμβουλές του γιατρού της, προτίμησε όμως να κάνει αλλού τις βόλτες της και όχι στο μαιευτήριο. Πήρε λοιπόν τον γοητευτικό άντρα της και την κορούλα τους και πήγαν μια μίνι - εκδρομή στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης.

'Ετσι, εκτός του ότι βοήθησαν τον μπέμπη να... απελευθερωθεί, συνέβαλαν στην πνευματική του καλλιέργεια, λίγες ώρες πριν βγει στον έξω κόσμο! Εμείς να ευχηθούμε να είναι γερό και σε αυτούς να ζήσουν πάντα μαζί και ευτυχισμένοι! Φτου, σκόρδα!