Η περιπέτεια της Εβελίνας

17.01.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, τον άνθρωπο που τη "μούντζωσε" και της συνέβη το αναπάντεχο κακό ψάχνει από την Τετάρτη η Εβελίνα Παπαντωνίου. Το γνωστό μοντέλο αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα μάτια εξαιτίας μίας φωτογράφησης και για τις επόμενες μέρες θα τη βγάλει με γάζες ζώντας στο απόλυτο σκοτάδι.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Τον άνθρωπο που τη "μούντζωσε" και της συνέβη το αναπάντεχο κακό ψάχνει η Εβελίνα Παπαντωνίου. Το γνωστό μοντέλο αντιμετωπίζει πρόβλημα στα μάτια της εξαιτίας μίας φωτογράφησης ... και για τις επόμενες μέρες θα τη βγάλει με γάζες, ζώντας στο απόλυτο σκοτάδι. Η περιπέτεια της ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης, όταν μαζί με την Κάτια Ζυγούλη έκαναν φωτογράφηση για γνωστό περιοδικό. Τα φώτα στο στούντιο ήταν έντονα και η ζέστη αφόρητη, αλλά η δουλειά συνεχίστηκε κανονικά.

Φωτογράφος ήταν η έμπειρη Μάρα Δεσύπρη, η οποία σε μία στιγμή έφερε τον προβολέα "φάτσα κάρτα", δέκα πόντους, στις δύο κοπέλες. Ένα άστραμμα κι αυτό ήταν. Έκτοτε και οι δυο τους μα κυρίως η Εβελίνα παραποιούνταν για ενοχλήσεις στα μάτια. Η δουλειά τους τελείωσε και οι δρόμοι τους χώρισαν. Η Κάτια πήγε προς άγνωστη κατεύθυνση και μέχρις στιγμής η τύχη της "αγνοείται", αφού δεν έχει βγει να μιλήσει επίσημα για το θέμα. Η Παπαντωνίου, από την άλλη, πήρε το πρώτο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη μεριά, επειδή έπρεπε να εμφανιστεί την Τετάρτη στην επίδειξη του Τούρκου σχεδιαστή μόδας Τσεμίλ Ιπεχτσί.

Το βράδυ της ίδιας μέρας άρχισαν τα πρώτα σημάδια του εγκαύματος. Είχε σε όλο της σώμα κοκκινίλες, ενώ τα ματιά της ήταν ερεθισμένα και κόκκινα σα να είχε καθαρίσει ένα σακί κρεμμύδια και είχε κλάψει τουλάχιστον μία μέρα. Όσοι βρέθηκαν στο πάρτι που έκανε ο Ιπεχτσι είδαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, ενώ τους φάνηκε περίεργο που το μοντέλο κάθε λίγο και λιγάκι έβαζε κολλύριο. Τελικά, η Εβελίνα έφυγε σχετικά νωρίς από το χάπενινγκ καθώς δεν ένιωθε καλά και λίγο αργότερα με τη συνοδεία της Βαλεντίνης Δασκαλούδη πήγαινε στο ΑΧΕΠΑ με έντονους πόνους στα μάτια της. Απ' ότι ακούγεται τα δύο μοντέλα σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μηνύσουν το περιοδικό, αλλά και τη φωτογράφο ζητώντας τη σχετική αποζημίωση.