Χώρισαν Γιαννιώτης - Παπαθωμά

19.12.2001
Αγαπημένη μου 'Εβελυν, θυμάσαι που σου είχα πει για τη Θεοφανία Παπαθωμά και το Φώτη Γιαννιώτη, ότι ζούσαν έναν τρελό έρωτα και κανείς δεν μπορούσε να μπει ανάμεσά τους; Ε, λοιπόν, ξέχασέ το! 'Οχι μόνο μπήκε ανάμεσά τους κάποιος τρίτος, αλλά τους χώρισε κιόλας! Και όχι όποιος κι όποιος αλλά ο... πρώην της Θεοφανίας.

Αγαπημένη μου 'Εβελυν,


θυμάσαι που σου είχα πει για τη Θεοφανία Παπαθωμά και το Φώτη Γιαννιώτη, ότι ζούσαν έναν τρελό έρωτα και κανείς δεν μπορούσε να μπει ανάμεσά τους; Ε, λοιπόν, ξέχασέ το! 'Οχι μόνο μπήκε ανάμεσά τους κάποιος τρίτος, αλλά τους χώρισε κιόλας! Και όχι όποιος κι όποιος αλλά ο... πρώην της Θεοφανίας.

Περίμενε, μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί η υπόθεση έχει ζουμί! Η Θεοφανία, πριν γνωρίσει τον Φώτη, τα είχε με εκείνο το παιδί, ονόματι Μιχάλης, και τα πήγαιναν μια χαρά. 'Οταν μετά από λίγο καιρό γνωρίστηκε με τον Γιαννιώτη, κάτι άλλαξε μέσα της και αποφάσισε ότι δεν μπορεί να είναι άλλο με τον Μιχάλη της, γιατί έναν μεγάλο έρωτα δεν πρέπει να τον αφήσει να φύγει!

'Ετσι, χώρισε με τον έναν και τα έφτιαξε με τον άλλον. Μέχρι εκεί το δέχομαι, όχι πως είναι και το πιο σωστό πράγμα που θα μπορούσε να κάνει, όμως με την ζωή δεν μπορεί κανείς να παίζει, σωστά; Αντίθετα, εκείνη μπορεί να παίζει άνετα μαζί μας, γι΄αυτό και μετά από λίγους μήνες σχέσης με τον Φωτάκη, η Θεοφανία αποφάσισε ότι δεν ''τραβάει'' άλλο μαζί του και ότι τελικά έκανε λάθος που είχε χωρίσει τον άλλον. Σε μπέρδεψα; Δεν νομίζω...

Τώρα πια, η σχέση που είχε απασχολήσει τα media με το πάθος και το συναίσθημα που άφηνε σε κάθε της πέρασμα αποτελεί πια παρελθόν και οι στιγμές που έζησαν μαζί τους έχει αφήσει μια γλυκιά ανάμνηση... Η Θεοφανία ζει έναν άλλον, γνώριμο έρωτα, όπως λέει αποτελεί τον μεγαλύτερο σταθμό της ζωής της και, όπως λένε πολύ κοντινοί και αγαπημένοι της άνθρωποι, είναι καλύτερα από ποτέ!

Εμείς να ευχηθούμε να είναι πάντα καλά και ευτυχισμένη, όμως να προσέχει μην αλλάξει πάλι γνώμη, γιατί οι άνθρωποι δεν είναι παιχνιδάκια, που όποτε θέλουμε τα παίρνουμε και όποτε θέλουμε τα αφήνουμε...