Ομοφυλοφοβικός ο Ρίτσι

19.12.2001
Αγαπημένη μου Αγγελική, με τον Γκάι Ρίτσι τα έχει βάλει η θεία μου και απειλεί να τηλεφωνήσει στη Μαντόνα μπας και του μαζέψει λίγο τα λουριά. Αιτία είναι οι τελευταίες δηλώσεις του Γκάι στην εφημερίδα "The Times" και η ανησυχία που εξέφρασε μπας και του βγάλουν τη ρετσινιά του gay.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Με τον Γκάι Ρίτσι τα έχει βάλει η θεία μου και απειλεί να τηλεφωνήσει στη Μαντόνα μπας και του μαζέψει λίγο τα λουριά. "Παιδί μου, ο άνθρωπος είναι αγροίκος. Τι ήθελε και κατέβαινε στο Λονδίνο; Δεν έμενε στο χωριό του να μαζεύει τσάι;" είπε φανερά οργισμένη. Αιτία είναι οι τελευταίες δηλώσεις του Γκάι στην εφημερίδα "The Times" και η ανησυχία που εξέφρασε μπας και του βγάλουν τη ρετσινιά του gay. "Ο άνθρωπος κοιμάται και ξυπνάει με το φόβο μήπως βγει κάποιος και γράψει με κραυγαλέο τίτλο: Σκάνδαλο, ο Γκάι Ρίτσι είναι ένας ομοφυλόφιλος και μισός" σχολίασε η θεία.

Η ομοφυλοφοβία που τον έχει καταβάλει τον οδηγεί σε σημεία υστερίας κι ενίοτε φέρεται σαν μωρός. Άπαξ και δει στο διάβα του κάποιον ομοφυλόφιλο αρχίζει να κάνει στροφές γύρω από τον εαυτό του και φτύνοντας τον κόρφο του, προσπαθεί να διώξει το κακό: "Φτου, μακριά από μένα τον άντρακλα, τον βαρύ κι ασήκωτο". Ωστόσο, θέλοντας και μη, εξαιτίας του χώρου που εργάζεται, αναγκάζεται να συνεργάζεται με ομοφυλόφιλους, ενώ στη μαύρη λίστα του έχουν μπει και όσοι είναι περισσότερο "λάιτ" απ' όσο επιτρέπεται. Όπως ο συμπαραγωγός στη νέα του ταινία του οποίου "το κόψιμο" δεν είναι δα και όμοιο με του Γιώργου Φούντα. Ο Γκάι αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί του, επειδή φοβήθηκε μήπως βγουν και πουν ότι ο Ρίτσι κάνει παρέα με άνδρες κουνιστούς και λυγιστούς.

Η Μαντόνα δεν πήρε επίσημα θέση για τις δηλώσεις του άνδρα της. Στο σπίτι όμως του έκανε σωστή κρεβατομουρμούρα, που άπαξ και το υποψιαζόταν ο σκηνοθέτης θα κράταγε το στόμα του ερμητικά κλειστό. Βλέπεις, η Μαντόνα είναι το αντίθετο της ομοφυλοφοβίας, ενώ πολλοί φίλοι της είναι gays. "Μου λες με τι μούτρα θα αντικρίσω τον Ρούμπερτ - Εβερετ - με τις βλακείες που πήγες και είπες", τον κατσάδιασε κανονικότατα. Αυτός της απολογήθηκε ότι το μόνο που έκανε ήταν να βγάλει τα εσώψυχά του, όμως αυτό δεν καθησύχασε την "ιέρεια" της ποπ καθώς του έχει αγοράσει τον Ρούλη τον αγκαλίτσα για να του εξομολογείται κάθε φορά τα παράπονα που τον πνίγουν!