Συνεργασία Ρουβά - Μαρινέλλας στα σκαριά

14.12.2001
Αγαπημένη μου Όλγα, το φθόνο της θείας μου έχουν προκαλέσει οι υψηλού επιπέδου φιλίες που κάνει ο Σάκης Ρουβάς. Ειδικά, όταν έμαθε ότι το "idol" του κοριτσόκοσμου της χώρας ενδέχεται να συνεργαστεί με τη Μαρινέλλα από τρίχα γλίτωσε το...εγκεφαλικό!
Αγαπημένη μου Όλγα,


Το φθόνο της θείας μου έχουν προκαλέσει οι υψηλού επιπέδου φιλίες που κάνει ο Σάκης Ρουβάς. "Τόσα χρόνια είμαι στο κουρμπέτι και για να συναντήσω από κοντά τη Νάνα Μούσχουρη να της πω ένα: γεια σας είμαι μεγάλη θαυμάστρια σας, φίλησα πολλές ¨κατουρημένες¨ ποδιές. Κι έρχεται τώρα το μικρόν να μου γίνει κολλητός με τη Νάνα και τη Μαρινέλλα;" ρώτησε εκνευρισμένα. Και που να ήξερε ότι υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί με την τελευταία. "Άσε, που μπορεί να συνεργαστεί με τη Μαρινέλλα" μου είπε και κατάλαβα ότι ουδέν κρυπτόν υπό της...θείας!

Πράγματι, το "idol" του κοριτσόκοσμου της χώρας επιθυμεί όσο τίποτε μετά τη Δέσποινα Βανδή να συνεργαστεί με τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού. Την επιθυμία του μάλιστα, την εξέφρασε και στην ίδια τη Μαρινέλλα όταν είχε περάσει από το σπίτι της με τον Ηλία (Ψινάκη) για ένα καφεδάκι. "Καλή μου φίλη, φίλη αγαπημένη παίρνω το θάρρος να σου ζητήσω μια μεγάλη χάρη. Θέλω να μου γράψεις τους στίχους για το επόμενο cd μου", είπε κρατώντας της τρυφερά το χέρι. Αυτή συγκινήθηκε από την πρόταση, όμως επιφυλάχθηκε να απαντήσει αργότερα.

Τότε, ο Ψινάκης ορμώμενος από τη στάση αυτή της ερμηνεύτριας πρότεινε: "Τι λέτε να εμφανιστείτε κάπου του χρόνου μαζί; Ή να κάνετε κάποιες συναυλίες μαζί"; Η Μαρινέλλα και πάλι δεν απάντησε και μέχρι να πει "Θα το σκεφτώ", η ψυχή του Σάκη είχε πάει στην κούλουρη, μπας και η ερμηνεύτρια τα "έπαιρνε στο κρανίο" και τους πέταγε κλοτσηδόν από το σπίτι της. "Και καλά θα έκανε! Η γυναίκα τους κάλεσε να πιουν ένα καφέ, να γνωριστούν καλύτερα, να παίξουν κάνα χαρτάκι κι αυτοί έβγαλαν το ντοσιέ με τις επιθυμίες, λες και ήταν ο Άγιος Βασίλης με τα δώρα", σχολίασε με κακία η θεία. Όπως και να έχει το πράγμα, η Μαρινέλλα θα σκεφτεί σοβαρά τις προτάσεις και δεν αποκλείεται να απαντήσει θετικά έστω σε μία από αυτές, καθότι τον Σάκη τον έχει μέσα στην καρδιά της.