Ο Μονομάχος νοικοκυρεύεται

13.12.2001
Αγαπημένη μου Εύη, τελικά οι σκληροί άντρες είναι αυτοί που θέλουν περισσότερο να κάνουν οικογένεια και να νοικοκυρευτούν... Ο Ράσελ Κρόου, σε συνέντευξή του σε αμερικάνικο τοκ σόου δήλωσε ότι θέλει να βρει μια καλή κοπέλα και να φτιάξει το σπιτικό του.
Αγαπημένη μου Εύη,


αυτό που λένε ότι τελικά οι φαινομενικά σκληροί και 'πολλά βαρύ και όχι' άντρες είναι αυτοί που θέλουν περισσότερο από όλους τους άλλους να κάνουν οικογένεια και να νοικοκυρευτούν, στέκει...

Ο γοητευτικός ρωμαίος μονομάχος, Ράσελ Κρόου, δήλωσε επίσημα σε συνέντευξή του σε αμερικάνικο τοκ σόου ότι θέλει να βρει μια καλή κοπέλα και να φτιάξει το δικό του σπιτικό, να κάνει παιδάκια. Πώς λέμε ''δεν παντρεύομαι, δεν νοικοκυρεύομαι''; Ακριβώς το αντίθετο!

''Η μαμά και ο μπαμπας μου γιόρτασαν πρόσφατα την 40ή επέτειο του γάμου τους και ξέρετε... αν πρόκειται να παντρευτώ, αυτό ακριβώς ψάχνω. Αναζητώ τη σύντροφο της ζωής μου και μπορεί να είμαι αρκετά τυχερός, ώστε να την βρω... Θα δούμε...'', υπογράμμισε ο Ράσελ στην συνέντευξή του και συγκίνησε τους πάντες!

Δεν ξέρω αν τα λέει για να διασκεδάσει εντυπώσεις και φήμες υπέρ του, όμως οι δηλώσεις του αυτές συζητήθηκαν έντονα στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι θαυμάστριές του έγιναν ακόμα πιο φανατικές. Βλέπεις, Εύη μου, οι σχέσεις του Κρόου κάθε άλλο παρά μακροχρόνιες ήταν (βλ. Μεγκ Ράιαν, Κόρτνεϊ Λοβ) και είχαμε φτάσει στο σημείο να πιστεύουμε ότι είναι προβληματικός.

Τελοσπάντων, ό,τι και να κάνει ο άνθρωπος δική του υπόθεση είναι, άλλωστε σε μένα έκανε πρόταση γάμου για να με απασχολεί; Aπλά οφείλουμε να ενημερώσουμε τις απανταχού fun... Να ευχηθούμε, λοιπόν, στον Ράσελ να βρει αυτό που ψάχνει και να κλείσει μαζί της, όχι 40, αλλά 80 χρόνια!