Στα σκαριά... νέα κόντρα Βίσση - Βανδή

10.12.2001
Αγαπημένη μου Αγγελική, η περίοδος αυτή που διανύουμε είναι "Της Βανδή και της Βίσση το σιδηρούν κιγκλίδωμα". Η κόντρα ανάμεσα στις αοιδούς έχει ανάψει και η θεία δεν προλαβαίνει να με ενημερώνει. Μετά το περίφημο κόκκινο φουστάνι της Δέσποινας περνάμε στο δεύτερο γύρο του πολέμου, τον δίσκο.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Η περίοδος αυτή που διανύουμε είναι "της Βανδή και της Βίσση το σιδηρούν κιγκλίδωμα". Η κόντρα ανάμεσα στις αοιδούς έχει ανάψει και η θεία δεν προλαβαίνει να με ενημερώνει. Μετά το περίφημο κόκκινο φουστάνι της Δέσποινας (στη συναυλία στη Θεσσαλονίκη) που όταν του έδινες μπανάνα την ... κατασπάραζε, περνάμε στο δεύτερο γύρο του πολέμου, τον δίσκο. Οι δύο καλλιτέχνιδες κατά μια διαβολική σύμπτωση θα κυκλοφορήσουν τα νέα τους cd' s στις 17 Δεκεμβρίου.

"Εκεί να δεις ανίψι μου, τι έχει να γίνει. Κάθε Κυριακή θα παίρνουν την Ελευθεροτυπία για να βλέπουν τις κυκλοφορίες", σχολίασε η θεία. Της Δέσποινας θα είναι διπλό cd, ενώ της Άννας θα είναι μονό και απ' ότι άκουσα θα περιέχει το θρυλικό "Δώδεκα" σε αγγλικούς στίχους. "Καλά, πάλι θα κόψω τις φλέβες μου, ακούγοντας την Άννα να άδει: Twelve and not even a phone call, me pnigei to parapono, Twelve" είπε η θεία κι έβγαλε έναν αναστεναγμό. Της Βανδή, πάλι, η νέα δουλειά απ' ότι έμαθα θα λέγεται "Γεια" από το "Γεια χαρά νταμ του λέγανε και δεν τον παντρεύανε" και θα έχει διπλό εξώφυλλο, ώστε οι φαν της να διαλέξουν πως προτιμούν το "είδωλό" τους. Το διπλό εξώφυλλο, όπως με διαβεβαίωσε η θεία, εκτός από τα δισκοπωλεία, θα μπορούμε να το συναντάμε και στους περιπλανώμενους Νιγηριανούς.

Ωστόσο, εμένα αυτό που με καίει είναι το κόκκινο Λακρουά φόρεμα. "Δεν έχουμε κάποια εξέλιξη. Είμαστε σε αναμονή, μέχρι να βγει η Δέσποινα και να δώσει δημόσια εξηγήσεις, γιατί αντέγραψε το ρούχο. Ο Οίκος ελαστικός όπως είναι, της έδωσε ένα σεβαστό περιθώριο να σκεφτεί". Είπαν οι Γάλλοι, μια τέτοια πράξη δε μπορεί να συγχωρεθεί με ένα, "Συγγνώμη έσφαλα", θέλει ...πράμα να πεις. Ετσι σκέφτηκαν πως ένα σεβαστό χρονικό διάστημα είναι λογικό για να γράψει η αοιδός το λόγο της. "Ελληνικέ λαέ, Οίκε γαλλικέ, κυρία Βίσση θέλω να ζητήσω συγγνώμη που τα γούστα μας συνέπεσαν και το φουστάνι που μου έραψε η μοδίστρα, μάνα μιας φίλης μου, είναι ίδιο με το δικό σας μοναδικό κομμάτι της υψηλής ραπτικής του Οίκου σας". Τι βάζουν τη γυναίκα να κάνει, καλύτερα να της μηδένιζαν την κόλλα, δηλαδή να την έβαζαν στη μαύρη λίστα των πελατών που απαγορεύεται δια ροπάλου να αγοράσουν ρούχα από τον Οίκο ακόμη και προπέρσινης διαλογής!