Πρεμιέρα στην Ιερά Οδό με επωνύμους

10.12.2001
Αγαπημένη μου Γεωργία, του Αγ. Νικολάου ανήμερα έκαναν πρεμιέρα η Καίτη Γαρμπή και ο Πασχάλης Τερζής στην "Ιερά Οδό". Στο κέντρο εκτός από τη Μαρίτσα την περιπτερού, βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα με τον πατέρα της, η Γωγώ Μαστροκώστα και άλλοι πολλοί.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Του Αγ. Νικολάου ανήμερα έκαναν πρεμιέρα η Καίτη Γαρμπή και ο Πασχάλης Τερζής στην "Ιερά Οδό". Στο κέντρο βρέθηκε η Μαρίτσα η περιπτερού, η οποία τέτοια χάπενινγκ δεν τα χάνει με τίποτε. Έβαλε, λοιπόν, το καλό της ντε πιες, πήρε τη γούνα της παραμάσχαλα και τον Περικλή αλά μπρατσέτο και πήγαν να δουν τα "είδωλά" τους. " Στις 5 το πρωί γυρίσαμε στο σπίτι. Το περίπτερο, να φανταστείς το ανοίξαμε το μεσημέρι", έλεγε γελώντας. "Χαλάλι, όμως. Το διασκεδάσαμε κι εμείς και η Βάνα". Όπου Βάνα σημείωσε...Μπάρμπα.

Η ηθοποιός, δε συνηθίζει να δίνει το "παρών" σε τέτοιου είδους συνεστιάσεις, όμως την Πέμπτη ήταν ιδιαίτερος ο λόγος. Ο πατέρας της Χαράλαμπος τυγχάνει μεγάλος φαν του Τερζή κι όταν η κόρη του τον ρώτησε: "Πατερούλη, τι δώρο να σου κάνω τα Χριστούγεννα;" αυτός της απάντησε: "Να μου ανοίξεις σπέσιαλ μπουκάλι με παρελκόμενα στον Πασχαλάκη". Η επιθυμία του ήταν εύκολο να γίνει πραγματικότητα, καθότι και η Βάνα είναι φαν του αοιδού, αλλά και της Καιτούλας. Τη βραδιά εκείνη, λοιπόν, μαζί με φίλους το καταδιασκέδασαν, ενώ ο πατέρας της τρελαμένος από χαρά δε σταματούσε να συνάδει με τον Τερζή τις επιτυχίες του και να τον ραίνει με λουλούδια.
Στο κέντρο, όμως, βρέθηκαν κι άλλοι εκλεκτοί των Αθηνών, με πρώτη και καλύτερη την Γωγώ Μαστροκώστα. Η γυμνάστρια, αν και τον τελευταίο καιρό την έχουν βρει μύρια προβλήματα, όποτε μπορεί το ρίχνει λίγο έξω με την παρέα της. "Εσάς τους νέους δεν σας καταλαβαίνω. Εχετε μπερδέψει τις εποχές στα ρούχα. Μες στο καταχείμωνο πάτε και φοράτε κάτι διαφάνειες" επεσήμανε η Μαρίτσα αναφερόμενη στο σιθρού μπλουζάκι της Γωγούς. Λίγο πάρα πέρα, κάθονταν ο Λευτέρης Πανταζής και η αρραβωνιαστικιά του, οι οποίοι ήσαν μες στα μέλια. "Έτσι, είναι ο έρωτας τον πρώτο καιρό. Τα δύσκολα έρχονται μετά, μόλις σου βάλει την κουλούρα", σχολίασε.

Όσον αφορά, δε, στο πρόγραμμα η περιπτερού έχει να πει μόνο καλά λόγια, ενώ δηλώνει συγκλονισμένη με τις εμφανίσεις της Γαρμπή. "Φορούσε κάτι μπότες πιο πάνω από το γόνατο, ενώ τα φορέματα ήταν αποκαλυπτικά. Ο Περικλής, δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της, ενώ όταν έφυγε από την πίστα φώναζε: Φέρτε πίσω την Καιτούλα". Η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε μετά από ώρα, όμως τον ίδιο τον είχε βάλει να έχει γυρισμένη την πλάτη στην πίστα, η Μαρίτσα. Για να μάθει, δηλαδή, να μη λέει βλακείες μπροστά της.