'Ολα καλά με την 'Αντζελα Δημητρίου

06.12.2001
Αγαπημένη μου 'Ολγα, επειδή τις τελευταίες μέρες με ρωτούσες συνέχεια τι συμβαίνει με την 'Αντζελα Δημητρίου, πότε θα βγει από το νοσοκομείο και όλα τα συναφή, σκέφτηκα να σου ανακοινώσω τα τελευταία νέα, ώστε να πάψεις να ανησυχείς. Βγήκε, που λες, η αγαπημένη τραγουδίστρια Ελλάδας και περιχώρων από το νοσοκομείο.
Αγαπημένη μου 'Ολγα,

επειδή τις τελευταίες μέρες με ρωτούσες συνέχεια τι συμβαίνει με την 'Αντζελα Δημητρίου, πότε θα βγει από το νοσοκομείο και όλα τα συναφή, σκέφτηκα να σου ανακοινώσω τα τελευταία νέα, ώστε να πάψεις να ανησυχείς. Βγήκε, που λες, η αγαπημένη τραγουδίστρια Ελλάδας και περιχώρων από το νοσοκομείο. Η λαίδη, η οποία νοσηλευόταν στο ''Μετροπόλιταν'' από την περασμένη Τετάρτη, πήρε εξιτήριο σήμερα, το πόδι της είναι πολύ καλύτερα και ετοιμάζεται ήδη για περιορισμένες εμφανίσεις στην Κύπρο.

Δεν υπάρχει, όπως καταλαβαίνεις, κανένας λόγος να ανησυχείς καθώς όλα βαίνουν καλώς για την βασίλισσα της πίστας. Οι εμφανίσεις της στην ''Πύλη Αξιού'' με τον Βασίλη Καρρά θα ξεκινήσουν μετά τις γιορτές, οπότε η κατάσταση του ποδιού της θα είναι πολύ καλύτερη. Την εγχείριση πάντως την γλίτωσε, ενώ ο θεράπων ιατρός της, ο οποίος τυγχάνει Κύπριος, στάθηκε στο πλευρό της από την αρχή μέχρι το τέλος της περιπέτειάς της και την εμψύχωνε.

Ιδιαίτερα στα προσωπικά της, η λαίδη 'Αντζι περνάει την καλύτερη περίοδο της ζωής της! Βγαίνοντας από την ιδιωτική κλινική, φαινόταν καταβεβλημένη σωματικά, όμως τα μάτια της έλαμπαν καθώς αντίκρυσαν τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νουράι Σαπουντζιάν. Μπροστά στις κάμερες αρκέστηκαν σε ένα σεμνό φιλί στο μάγουλο (μην ξεχνάς ότι η αγαπημένη σου αοιδός είναι τα μάλα σεμνή), όμως αργότερα στους δημοσιογράφους η ίδια δήλωσε γεμάτη συγκίνηση: ''Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Τον λατρεύω και θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί του. Θέλω να τον παντρευτώ!''.
Περιττό να σου πω, ότι στο πλευρό της, εκτός του Νουράι, ήταν όλη την εβδομάδα η μητέρα και η κόρη της.

Ελπίζω να μην τρέχουν δάκρυα συγκίνησης από τα ματάκια σου αυτήν την στιγμή, που επιτέλους η 'Αντζελα βρήκε τον άνθρωπό της και που τελοσπάντων, παρά την περιπέτειά της, βγήκε αλώβητη και διπλά ευτυχισμένη. 'Ολοι κάποια στιγμή βρίσκουμε τον μάστορά μας και εμείς ελπίζουμε η 'Αντζελα να κατασταλλάξει στον μαστρο - Νουράι...