Ερωτευμένος με μοντέλο ο Μάριος Αθανασίου;

29.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ερωτευμένος και μάλιστα με μοντέλο φαίνεται ότι είναι ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος μετά τον χωρισμό του με την Μαρία Σολωμού ανοίγει νέο κεφάλαιο στη ζωή του. Και μάλιστα, μετά από αρκετό καιρό, αφού σε αντίθεση με την πρώην του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ερωτευμένος και μάλιστα με μοντέλο φαίνεται ότι είναι ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος μετά τον χωρισμό του με την Μαρία Σολωμού ανοίγει νέο κεφάλαιο στη ζωή του. Και μάλιστα, μετά από αρκετό καιρό, αφού σε αντίθεση με την πρώην του, ο Αθανασίου όλο αυτό το διάστημα δεν είχε απασχολήσει τη δημοσιότητα με έρωτες ή σχέσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso ο πρωταγωνιστής του «Λίτσα. Com» πριν τρεις μήνες γνώρισε στα πλατό της σειράς την Ελευθερία Πατρικαρέα. Το νεαρό μοντέλο είχε κάνει ένα γκεστ στη σειρά, όπου υποδυόταν τον εαυτό της και τη φωτογράφιζε ο Αθανασίου. Το σενάριο τους ήθελε να τα πηγαίνουν σαν το σκύλο με τη γάτα. Στην πραγματικότητα, όμως, οι δυο τους ήρθαν αμέσως πολύ κοντά. Ξεκίνησαν ένα φλερτ, μετά ήρθαν τα πρώτα ραντεβού για να καταλήξουν ζευγάρι.

Κι αν σου φαίνεται λίγο αταίριαστος συνδυασμός (η αλήθεια κι εμένα μου έκαναν κάπως), σου λέω ότι έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους και τα πηγαίνουν μια χαρά. Επειδή, όμως, ο ηθοποιός είναι χαμηλών τόνων και απεχθάνεται τη δημοσιότητα το νεόκοπο ζευγάρι της showbiz προτιμά να μένει σπίτι ή να βγαίνει σε μέρη που φωτογράφου φακός δεν πηγαίνει. Άσε, που η Πατρικαρέα - αν και κοσμική - μετά τη σχέση της με τον Αθανασίου έχει κόψει τις κοσμικές εμφανίσεις. Επίσης, να σου πω ότι το μοντέλο διατηρούσε για καιρό σχέση με τον γιο του Γιώργου Πάντζα, Σπύρο.