Αναβολές για Βίσση - Βανδή!

29.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι κατακλυσμός ήταν αυτός τις προηγούμενες μέρες; Τι βροχή και κακό; Να θέλω να βγω έξω από το σπίτι και να φοβάμαι μήπως και σκυλοπνιχτώ. Σκιάχτηκα αγαπημένε μου με τις αστραπές και τις βροντές. Κι εκεί που είμαι εγκλωβισμένη (και τρομαριασμένη)
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι κατακλυσμός ήταν αυτός τις προηγούμενες μέρες; Τι βροχή και κακό; Να θέλω να βγω έξω από το σπίτι και να φοβάμαι μήπως και σκυλοπνιχτώ. Σκιάχτηκα αγαπημένε μου με τις αστραπές και τις βροντές. Κι εκεί που είμαι εγκλωβισμένη (και τρομαριασμένη) στο σπίτι μαθαίνω ότι η πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή παίρνει νέα αναβολή. Και θυμάμαι τη δήλωση της αοιδού: «Θα ξεκινήσουμε στις 30 Οκτωβρίου ο κόσμος να χαλάει» και καταλαβαίνω που οφείλεται ο χαλασμός των προηγούμενων ημερών.

Η Βανδή δεν ξεκινάει και... χάλασε ο κόσμος. Τώρα θα μου πεις: «τι φταίει και η αοιδός». Ας όψονται τα ρημαδό-νοίκια που ακόμη καθυστερούν την πρεμιέρα στο πρώην «Έναστρον» και νυν «Sugar» που μέχρι στιγμής μόνο... ζάχαρη δεν τα περνούν εκεί. Αν πλερώθηκαν τα μηνιάτικα ή όχι, δεν το γνωρίζω. Το σίγουρο είναι ότι κάποια προβλήματα υπάρχουν ακόμη για αυτό και η έναρξη μεταφέρθηκε για την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή, στις 6 του Νοέμβρη. Κι εδώ έχει πολύ γέλιο η ιστορία, διότι και η Άννα Βίσση θα ξεκινήσει τη μέρα εκείνη.

Κανονικά, η «Απόλυτη» ήταν να κάνει πρεμιέρα στις 30 Οκτώβρη, αλλά λόγω τελειομανίας της σταρ, η έναρξη μεταφέρθηκε για τις 6 Νοεμβρίου. Όχι, αγαπημένε μου, εδώ πράγματι είναι τεχνικά τα προβλήματα, αφού η Βίσση θεωρεί ότι δεν είναι όλα στην εντέλεια ώστε να ξεκινήσει. Βλέπεις, επιστρέφει μετά από χρόνια στις αθηναϊκές πίστες και θέλει το back της να είναι απλά τέλειο. Έτσι, καταλαβαίνεις ότι οι πάλαι ποτέ «αιώνιες» δεν θα το αποφύγουν και θα ξεκινήσουν μαζί. Να σου πω. Καλύτερα, να έχουμε να σχολιάζουμε τις επόμενες μέρες ποια τα πήγε καλύτερα, ποια είχε περισσότερο κόσμο, ποια μάζεψε περισσότερους celebrities και άλλα.