Η Λιάνα Κανέλλη "Θανάσιμη πεθερά"!

29.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Βρε μπας και η Λιάνα Κανέλλη μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός; Αλλά τελικά αντί του Εθνικού την κέρδισε η δημοσιογραφία και μετά το Κοινοβούλιο; Το λέω αυτό αγαπημένε μου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Βρε μπας και η Λιάνα Κανέλλη μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός; Αλλά τελικά αντί του Εθνικού την κέρδισε η δημοσιογραφία και μετά το Κοινοβούλιο; Το λέω αυτό αγαπημένε μου, διότι η βουλευτίνα του ΚΚΕ για τρίτη φορά θα κάνει ένα γκεστ σε σήριαλ. Την πρώτη φορά είχε υποδυθεί τον εαυτό της (μία δημοσιογράφο) στη σειρά «Δύο ξένοι». Αλλά και τη δεύτερη φορά, στο «Παρά Πέντε» επίσης έκανε τη δημοσιογράφο και μάλιστα τα είχε πάει μια χαρά.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι της Κανέλλη της άρεσε το πέρασμα από σήριαλ και είπε να το δοκιμάσει και μια τρίτη. Μια της Κανέλλη, δυο της Κανέλλη τρεις και όπως λένε θα είναι και η καλύτερη. Θα εμφανισθεί στις «Θανάσιμες πεθερές» και όχι δεν θα κάνει την πεθερά. Αν και με τη φόρα που έχει πάρει, δεν είναι κακή ιδέα. «Η κομμουνίστρια πεθερά». Χμ. Στο σήριαλ του Mega, η Κανέλλη θα υποδυθεί τον εαυτό της... την βουλευτίνα Λιάνα Κανέλλη.

Σε αυτήν θα πάει για βοήθεια η φιλόδοξη «πεθερά της οικονομικής κρίησης», η οποία χάνει όλα της τα λεφτά. Την «πεθερά» υποδύεται η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η οποία μέσα στην απελπισία της θα καταφύγει στην Κανέλλη. Μέχρι... επερώτηση στην Βουλή θα κάνει και όπως λέγεται στο κομμάτι αυτό η Λιάνα απλά αυτοσχεδίασε. Τα επεισόδια έχουν ήδη γυριστεί και θα προβληθούν μέσα στο Νοέμβριο.