Κοινή εμφάνιση Παπουτσάκη - Χολίδη!

29.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα και ήθελαν την Κατερίνα Παπουτσάκη να βρήκε νέα ασχολία (συγνώμη, νέο έρωτα ήθελα να πω) στο πρόσωπο του Χρήστου Χολίδη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα και ήθελαν την Κατερίνα Παπουτσάκη να βρήκε νέα ασχολία (συγνώμη, νέο έρωτα ήθελα να πω) στο πρόσωπο του Χρήστου Χολίδη. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η ηθοποιός πηγαίνει συχνά στο Posidonio, όπου άδει ο Χολίδης και πότε πιάνει πρώτο τραπέζι πίστα και πότε πηγαίνει κατευθείαν στο καμαρίνι του.

Η Παπουτσάκη με το που βγήκαν τα δημοσιεύματα, έσπευσε να τα διαψεύσει λέγοντας ότι πηγαίνει στο κέντρο, ουχί για τον γοητευτικό αοιδό, αλλά για την κολλητή της, που επίσης άδει εκεί. Και την πιστέψαμε. Εγώ, δηλαδή, γιατί (να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια) βαριόμουν πολύ να μπω στη διαδικασία, αν η Παπουτσάκη βρήκε νέο έρωτα. Το έχω κάνει άλλες φορές στο παρελθόν.

Ωστόσο, το βράδυ της Δευτέρας, ο Χολίδης πήγε να την δει από κοντά στην παράσταση «No Shakespeare Please». Για θεατρόφιλο δεν τον έχω, οπότε μου έκανε εντύπωση η παρουσία του εκεί. Και μάλλον και άλλοι δεν τον έχουν για τόσο θεατρόφιλο, οπότε κι ένιωσαν την ίδια έκπληξη με την παρουσία του στην παράσταση. Θα μου πεις τώρα εσύ ότι πρόκειται για μουσικό-θεατρική παράσταση, αφού έχει και τις πενιές της. Καλά εντάξει. Και πάλι, η παρουσία του Χολίδη (ειδικά λίγες μέρες μετά τα δημοσιεύματα), δεν μπορεί να περάσει στο ντούκου. Ειδικά, από τη στιγμή που μαζί με την Παπουτσάκη στήθηκαν ωραιότατα και πόζαραν στο φακό. Τι να πω μετά από αυτό; Βαριέμαι να ψάξω περισσότερο. Με κουράζουν τα μάλα κάτι τέτοιες ιστορίες.