Η Μενεγάκη έγινε 40!

29.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Να ζήσεις Ελενίτσα και χρόνια πολλά μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά. Παντού να σκορπίσεις της γνώσης το φως και όλοι να λένε να μία σοφός». Χιλιόχρονη και ο, τι επιθυμείς στης AGB
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Να ζήσεις Ελενίτσα και χρόνια πολλά μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά. Παντού να σκορπίσεις της γνώσης το φως και όλοι να λένε να μία σοφός». Χιλιόχρονη και ο, τι επιθυμείς στης AGB τον πίνακα να το βρεις. Κατάλαβες αγαπημένε μου ότι τα τραγουδάκια, οι ευχές και όλο αυτό το happy κλίμα πάει στην Ελένη Μενεγάκη, η οποία την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009 έγινε 40 ετών. Καλώς την βρήκαν στο κλαμπ άλλες διάσημες κυρίες της showbiz, όπως Δέσποινα Βανδή, Έλλη Κοκκίνου, Τζένιφερ Άνιστον, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.

Τι να πω, αγαπημένε μου. Παλιά λέγαμε «σαράντα» κι έπιανε εμάς τις γυναίκες ένας πανικός και μόνο στην ιδέα ότι η φάτσα μας θα ήταν τίγκα στη ρυτίδα και το μπούτι τίγκα στην κυτταρίτιδα και την χαλάρωση. Αλλά τώρα βλέπεις την Μενεγάκη πιο φρεσκαδούρα από ποτέ και αδύνατη (αυτή η μέση δαχτυλίδι πολύ μου είχε λείψει) σαν τον παλιό καλό καιρό και λες: «Πότε θα γίνω 40 να μετρήσω η γυναίκα»! Άσε, που πια για τις διάσημες δεν αποτελεί ταμπού η ηλικία με τις περισσότερες να το βροντοφωνάζουν κιόλας.

Σαραντάρισε, ας πούμε, σήμερα η ωραία μας Ελένη και δε νομίζω να έμεινε νοικοκυρόσπιτο που να μην το έμαθε. Από το πρωί το κλίμα στον «Καφέ» ήταν μες στην τρελή χαρά, τόσο που μου θύμισε παλιές εποχές και τις νοστάλγησα κιόλας. Ευχάριστα πράγματα βρε παιδί μου. Με τη ροζ τούρτα, με τα μπαλονάκια, με τους συνεργάτες της Ελένης να φορούν μπλουζάκι με τη φάτσα της πρώτη μούρη. Όπως τότε, δηλαδή, που γένναγε η Μενεγάκη και γινόταν τρελό πανηγύρι. Άσε, τα δώρα που μοίρασε στην εκπομπή της. Γιατί, μπορεί να είχε εκείνη γενέθλια, αλλά η καλή η οικοδέσποινα είναι αυτή που κερνάει τον κόσμο. Και σήμερα η 40χρονη, πλέον, Μενεγάκη ήταν μία οικοδέσποινα από τα παλιά, που πολύ τη χαρήκαμε. Καμιά άλλη γιορτή παίζει;;; Δεν πρόλαβα να πάρω τηλέφωνο για το δωράκι.