Απογοητευμένη η Ρούλα από τον Σφακιανάκη

03.12.2001
Αγαπημένη μου Αγγελική, απογοητευμένη από τον Νότη Σφακιανάκη είναι η θεία μου, επειδή ο αγαπημένος της αοιδός τον τελευταίο καιρό δείχνει σημάδια "αφερεγγυότητας". Για να καταλάβεις το μέγεθος του προβλήματος, την Παρασκευή που είναι η έναρξη του Cosmos δεν πρόκειται να παραβρεθεί.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Απογοητευμένη από τον Νότη Σφακιανάκη είναι η θεία μου, επειδή ο αγαπημένος της αοιδός τον τελευταίο καιρό δείχνει σημάδια "αφερεγγυότητας". Για να καταλάβεις το μέγεθος του προβλήματος, την Παρασκευή που θα γίνει η έναρξη του Cosmos δεν πρόκειται να παραβρεθεί. "Δεν μπορώ να του συγχωρήσω τον τρόπο που έχει φερθεί φέτος στη φιλενάδα μου, την Ρούλα. Την αντιμετωπίζει λες και είναι καμιά νεαρή ασκούμενη παρουσιάστρια σε περιφερειακό κανάλι" μου είπε. Το ποτήρι, για τη θεία και κυρίως για την Κορομηλά, ξεχείλισε την περασμένη Παρασκευή.

Η Ρούλα είχε κανονίσει το πρωί της μέρας εκείνης να κάνει ζωντανή σύνδεση με τη λαϊκή της Καλλιθέας όπου ο Νότης με τις φόρμες του και το καροτσάκι της λαϊκής, θα αγόραζε τα αγγουράκια, τα μανταρίνια και τα ραπανάκια του. Στόχος της - πέρα από τα νούμερα που θα τσιμπούσε - ήταν να παρουσιάσει στον κόσμο έναν Σφακιανάκη αλλιώτικο από αυτόν που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Οι συνεργάτες των δύο πλευρών είχαν ρυθμίσει όλες τις λεπτομέρειες και η Κορομηλά περήφανη για το παγκόσμιο αποκλειστικό που εξασφάλισε η εκπομπή της, άρχισε να το διαφημίζει.

Η θεία μου στήθηκε μπροστά από την τηλεόραση, ενώ είχε βάλει το βίντεο να γράφει. "Τέτοιες στιγμές δεν είναι να τις χάνεις" σκέφτηκε και περίμενε. Εις μάτην, όμως, η περίφημη σύνδεση δεν έγινε ποτέ. Ο αοιδός δεν πέρασε από τη λαϊκή και το συνεργείο του "Έντεκα και κάτι" έμεινε να τον περιμένει μες στο κρύο. Η Ρούλα έστειλε μερικούς να ψάξουν στις γύρω λαϊκές, μήπως είχε μπερδέψει τις περιοχές, όμως τίποτε. Μέχρι στη λαχαναγορά του Ρέντη έφτασαν. Αφού η ώρα πέρασε και οι έμποροι μάζεψαν τους πάγκους, η Κορομηλά ενημέρωσε το κοινό της ότι ματαιώθηκε το θέμα με τον Νότη, επειδή ο καλλιτέχνης δεν κατάφερε να φθάσει εγκαίρως.
"Πολύ στεναχωρήθηκε η φιλενάδα μου από τη στάση του, αλλά δεν πρόκειται να του το δείξει" είπε η θεία μου. "Εξάλλου, δεν χάσαμε και τίποτε το σπουδαίο. Σάμπως, θα ήταν η πρώτη φορά που θα βλέπαμε έναν άνδρα να αγοράζει λάχανα στη λαϊκή και να παζαρεύει με τον Φιλιππινέζο που πουλάει 5 κάλτσες στο χιλιάρικο;".