Η χειμερινή βουτιά Δώρας - Νικόλ

29.11.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, από όλα είχε η 80η μέρα στο Σπίτι. Οι δύο γυναίκες, Δώρα και Νικόλ μέσα στο καταχείμωνο και με τη βροχή να πέφτει τουλούμι αποφάσισαν να παίξουν τις...χειμερινές κολυμβήτριες. Οι άνδρες, πάλι, περίμεναν μπας και κάνουν ... τόπλες.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από όλα είχε η 80η μέρα στο Σπίτι. Οι δύο γυναίκες, Δώρα και Νικόλ μέσα στο καταχείμωνο και με τη βροχή να πέφτει τουλούμι αποφάσισαν να παίξουν τις ... χειμερινές κολυμβήτριες. Πήγαν, λοιπόν, έβαλαν τα μαγιό τους, φόρεσαν κι ένα καλσόν για να μην κρυώσουν τα πόδια τους και βούτηξαν στην πισίνα, με τους άνδρες να περιμένουν, μπας και κάνουν...τόπλες. Δυστυχώς γι αυτούς, τα κορίτσια με το που βγήκαν, τυλίχτηκαν με τα μπουρνούζια κι έβαλαν πουλόβερ, κασκόλ και παλτό προκειμένου να έρθουν στα ίσα τους. Μέχρι τη στιγμή που σου γράφω, το πλευρίτωμα το έχουν γλιτώσει.

Γενικά, οι δύο κόρες μετά τις εξηγήσεις που έδωσαν είναι συνέχεια μαζί, με αποτέλεσμα ο Χρηστάκης να κοντεύει να ξεχάσει την αγκαλιά της "καλής" του. Τα αγόρια, πάλι, τη βγάζουν συνέχεια στο σαλόνι, κάνοντας προγνωστικά για το ποιος θα φύγει την Κυριακή. Εκεί, ήταν που το Ντίνο τον έπιασε κρίση ειλικρίνειας. "Πιστεύω ότι θα φύγει άνδρας γιατί δεν είναι σωστό να μείνει μόνη της μία γυναίκα. Εγώ δεν ήθελα που έφυγε η Κατερίνα, ούτε θέλω να φύγει η Νικόλ". Ο Χρήστος, σαν άκουσε την εξομολόγηση έβαλε τα γέλια, διότι "τι να του πείτε του τρελού, αφήστε τον στη τρέλα του". Ο Τσάκας, όμως που καίγεται για τα 50 μύρια - καθότι χρεωμένος μέχρι το λαιμό - του είπε "βγες εσύ άμα θες".

Ο, δε, Κωστάκης που ήταν παρών στη συζήτηση, εμμέσως πλην σαφώς είπε ότι θέλει να φύγουν οι γυναίκες, διότι θα μπορεί επιτέλους να κυκλοφορεί με το σώβρακο. Βλέπεις, όλον αυτό τον καιρό το παιδί θέλει να εκφραστεί όπως στο σπίτι του και δε μπορεί, πιέζεται. Σου λέει "ντρέπομαι να περιφέρομαι με το Minerva σώβρακο, να μαγειρεύω με αυτό ή να την αράζω στον καναπέ". Το γεγονός ότι τις απείρου κάλους σκηνές θα τραβούν οι κάμερες, δεν το σχολίασε προφανώς γιατί τις έχει ... ξεχάσει.