Hard Βανδή

29.11.2001
Αγαπημένη μου Αγγελική, νέα για τη Δέσποινα Βανδή και το καινούργιο της cd είχε η θεία μου, η οποία με απείλησε ότι θα πάθω μεγάλη "ήττα" μόλις δω το εξώφυλλο του δίσκου. "Θα τρελάνει κόσμο το Δεσποινάκι με την εμφάνισή της" μου είπε κι αμέσως το μυαλό μου άρχισε να τρέχει σε πολλά.
Αγαπημένη μου Αγγελική,

Νέα για τη Δέσποινα Βανδή και το καινούργιο της cd είχε η θεία μου, η οποία με απείλησε ότι θα πάθω μεγάλη "ήττα" μόλις δω το εξώφυλλο του δίσκου. "Θα τρελάνει κόσμο το Δεσποινάκι με την εμφάνισή της", μου είπε κι αμέσως το μυαλό μου άρχισε να τρέχει σε πολλά. Θα βγει φορώντας μόνο το πανάκριβο άρωμά της; Θα φοράει δημιούργημα της υψηλής ραπτικής; Θα φοράει μόνο τη φανέλα με το 11 της ΑΕΚ; Είχα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες, προκειμένου να βρω πως θα τρελάνει τον κόσμο.

Τελικά, η απάντηση δόθηκε: "Θα φοράει σκισμένο τζιν, στενό μαύρο δερμάτινο μπλουζάκι από τον Y.S.L και γενικά θα έχει ένα πολύ "Hard rock look". Λογικά, μια τέτοια εικόνα για γυναικά, δεν είναι ο, τι πιο αισθησιακό. Αν, όμως λέγεσαι Δέσποινα Βανδή κι από πάνω σου έχουν πέσει στυλίστες, μακιγιέρ, κομμωτές και το κακό συναπάντημα, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρο το κάτι άλλο. Ή συγκλονιστικό, όπως το χαρακτήρισαν μόλις είδαν το αποτέλεσμα της κοπιαστικής δουλειάς.

Γιατί, έχε υπόψη σου, πως αν και η αοιδός δεν χρήζει ειδικής φροντίδας από μακιγιέρ, για να γίνει η φωτογράφηση χρειάστηκαν πάρα πολλές ώρες δουλειάς. Αφού, το Δεσποινάκι ξεμπέρδεψε από αυτό το βραχνά, έπεσε με τα μούτρα στις πρόβες για το REX.