Αντίστροφη μέτρηση στον Big Brother!

26.11.2001
Αγαπημένη μου Δημητρούλα, Βάζω στοίχημα ότι έπεσες από τα σύννεφα ακούγοντας ότι ο αγαπημένος σου Τσάκας είναι για μία ακόμα φορά προτεινόμενος. Όχι πως περίμενες τον Χρήστο και την Νικόλ, αλλά τι να κάνουμε ... άβυσσος η ψυχή του Βig Brother! Τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσε και πάλι ο Χρήστος, αφού δαγκωτό τον ψήφισαν ο Ντίνος και η Νικόλ, ενώ το χεράκι του έβαλε λίγο και ο Πρόδρομος.
Αγαπημένη μου Δημητρούλα,


Βάζω στοίχημα ότι έπεσες από τα σύννεφα ακούγοντας ότι ο αγαπημένος σου Τσάκας είναι για μία ακόμα φορά προτεινόμενος. Όχι πως περίμενες τον Χρήστο και την Νικόλ, αλλά τι να κάνουμε ... άβυσσος η ψυχή του Βig Brother!
Τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσε και πάλι ο Χρήστος, αφού δαγκωτό τον ψήφισαν ο Ντίνος και η Νικόλ, ενώ το χεράκι του έβαλε λίγο και ο Πρόδρομος.
Κανείς δεν τόλμησε να αγγίξει τη Δώρα. Αλλωστε η "καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά" και προτιμά το ρόλο της Φιλιππινέζας πλύστρας της Πορτογαλίας.
Μολονότι δεν προτάθηκε, έπεσε σε μαύρη θλίψη, φόρεσε τις μαύρες πλερέζες και άρχισε να δαγκώνεται. Λίγο το έχεις να είναι ο αγαπημένος της Χρήστος το φαβορί για αποχώρηση; "Δεν το πιστεύω" είπε στο σιωπηλό "κουνούπι" της όταν έμειναν οι δυο τους και εκείνος την καθησύχασε με μια ζεστή αγκαλιά λέγοντάς της "Σου έχω ξαναπεί ότι δεν έχω πρόβλημα να φύγω". Η καρδούλα όμως το ξέρει αν πονά ... και αυτόν τον πόνο έβγαλε στον μακρυμάλλη Αρτινό με αφορμή το καταλυτικής σημασίας θέμα του βρώμικου πάγκου της κουζίνας ... "Έλα εδώ ρε Κώστα" του φώναξε και του τα έψαλλε ένα χεράκι έχοντας σύμμαχο τον Ντίνο.
Αισθηση προκάλεσε η αντίδραση της Νικόλ, η οποία όταν άκουσε ότι είναι υποψήφια, πετάχτηκε όρθια και φώναξε "Επιτέλους" ξεσπώντας σε γέλια. Αλλωστε είχε "φαγωθεί" τόσες μέρες δηλώνοντας ότι θα ήθελε πολύ να βιώσει την μοναδική αυτή εμπειρία του προτεινόμενου.
Οσο για το Γιώργο... αν και συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια, έδειξε ότι ξαφνιάστηκε και έπεσε σε βαθιά περισυλλογή και δεν άνοιξε την καρδιά του ούτε στον αγαπημένο του κουμπάρο.
Την παράσταση όμως δεν έκλεψαν τόσο οι υποψηφιότητες όσο η εμφάνιση της εκρηκτικής Μαιρούλας στο στούντιο, που συγκίνησε όλα τα παιδιά και μονοπώλησε την βραδινή τους κουβεντούλα. Η Νικόλ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της όταν είδε την παλιά της κολλητή στην οθόνη, ενώ δάκρυα πλημμύρισαν και τα μάτια του "αγκαλίτσα" Χρήστου, ο οποίος καθότι είναι άντρας σκληρός, τα έκρυψε αμέσως πίσω από τα μαύρα του γυαλιά και βγήκε αμέσως στον κήπο.