Η Γκουίνεθ Πάλτροου fun της γιόγκα

26.11.2001
Αγαπημένε μου Βασίλη, αν καμιά φορά βγήκες έξω και ήπιες λίγο παραπάνω, μην ντρέπεσαι να το παραδεχτείς! Εδώ η Γκουίνεθ Πάλτροου δηλώνει πρώην... μπεκρού και, σε μίνι συνέντευξή της στο Star Magazine δεν κωλύεται καθόλου να το πει δημόσια. Βότκα με τόνικ η προτίμησή της και η συχνότητα... όλη την ώρα! Σήμερα, έχει άλλα ενδιαφέροντα ή μάλλον εθισμούς, καθώς δεν μπορεί να ζήσει χωρίς... γιόγκα.
Αγαπημένε μου Βασίλη,

αν καμιά φορά βγήκες έξω και ήπιες λίγο παραπάνω, μην ντρέπεσαι να το παραδεχτείς! Εδώ η Γκουίνεθ Πάλτροου δηλώνει πρώην... μπεκρού και, σε μίνι συνέντευξή της στο Star Magazine δεν κωλύεται καθόλου να το πει δημόσια. Βότκα με τόνικ η προτίμησή της και η συχνότητα... όλη την ώρα!

Κάποια στιγμή, βέβαια, κατάλαβε η κοπέλα (πάλι καλά!) ότι κάνει κακό στα νεφρά της και γι' αυτό το έκοψε! Σήμερα, έχει άλλα ενδιαφέροντα ή μάλλον εθισμούς, καθώς δεν μπορεί να ζήσει χωρίς... γιόγκα. Σηκώνεται, χαρά στο κουράγιο της αν λέει αλήθεια, κάθε μέρα στις 4 τα ξημερώματα και επί δύο ώρες χαλαρώνει και επιδίδεται με ζήλο στις κάθε είδους ασκήσεις της γιόγκα.

Τι να σου πω βρε Βασίλη, εγώ αυτά τα πράγματα δεν τα καταλαβαίνω. 'Ανθρωπος των άκρων πρέπει να είναι η Γκουίνεθ. Από το αλκοόλ και τη νυχτερινή ζωή, στη γυμναστική και το πρωινό ξύπνημα, ''έτσι ξαφνικά'', δεν το δέχομαι. Τώρα θα μου πεις, τι με νοιάζει εμένα, μαζί σηκωνόμαστε κάθε πρωί; 'Οχι, μαζί δεν σηκωνόμαστε, αλλά εγώ πιστεύω στη σοφώτατη ρήση ότι ''αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι'', δεν συμφωνείς και εσύ;

Η 26χρονη ηθοποιός τονίζει ότι ακολουθεί το πρόγραμμα αυτό με θρησκευτική ευλάβεια, λέγοντας χαρακτηριστικα: ''Ποτέ δεν παραλείπω τη γιόγκα μου, εκτός και αν είμαι άρρωστη, που δεν είμαι ποτέ!''. Μάλιστα, αποφεύγει τους καφέδες, τη ζάχαρη, το κρέας και τα γαλακτομικά προϊόντα, όχι γιατί κάνει δίαιτα, λέει, αλλά γιατί θέλει να τρώει υγιεινά σε όλη της τη ζωή!

''Είναι θέμα υγιεινής διατροφής. 'Οσο μεγαλώνω, δεν μπορώ να τρώω ό,τι μου έρθει στο κεφάλι. Πρέπει να υπάρχει ένα πρόγραμμα'', τονίζει η Γκουίνεθ. Όσο για το ποτό, επιτρέπει στον εαυτό της μια στις τόσες ένα ποτηράκι, όχι όμως βότκας αλλά κρασιού, μπύρας και λοιπών... αναψυκτικών, άντε και ένα Cosmopolitan σε κανένα γάμο αλλά πολύ σπάνια. Τώρα, μην ντραπείς να αναρωτηθείς τι είναι το Cosmopolitan, γιατί ούτε εγώ ήξερα. Ρώτησα την φίλτατη Εύη από το δίπλα γραφείο, που έχει περάσει στην Αμερική αρκετό καιρό, και μου εξήγησε ότι είναι ένα πολύ in κοκτέιλ με vodka, κουαντρώ, λεμόνι και κάτι άλλα που δεν τα κατάλαβα.

Τώρα, Βασίλη μου, αν θα' πρεπε εγώ να θαυμάσω την Γκουίνεθ για αυτήν της την... τρέλα, θα σε παρακαλούσα να μου εφιστήσεις την προσοχή στο λογικό της υπόθεσης και σου υπόσχομαι ότι θα σε ακούσω. Προς το παρόν, θεωρώ ότι, αν διαφωνούμε, καλό θα ήταν να πας να κάνεις κι εσύ γιόγκα κάθε πρωί!