Στο σανίδι ο Πανταζής!

26.11.2001
Αγαπημένε μου Λευτέρη, Με τον Λευτέρη Πανταζή τα έχει βάλει ο ανηψιός της περιπτερούς, ο οποίος είναι τελοιόφοιτος της Δραματικής Σχολής. Ο λόγος είναι απλός κι έχει να κάνει με την απόφαση του αοιδού να ... υπηρετήσει και την υποκριτική Τέχνη
Αγαπημένε μου Λευτέρη,


Με τον Λευτέρη Πανταζή τα έχει βάλει ο ανηψιός της περιπτερούς, ο οποίος είναι τελοιόφοιτος της Δραματικής Σχολής. Ο λόγος είναι απλός κι έχει να κάνει με την απόφαση του αοιδού να ... υπηρετήσει και την Υποκριτική Τέχνη! «Τον Χαρούλη δεν θα τον ένοιαζε αν ο Πανταζής έπαιζε σε ταινία του Κουτσομύτη, άντε του Αγγελόπουλου. Είναι που θα παίξει σε σίριαλ του Δήμου Μυλωνά γι αυτό και πάει να τρελαθεί το κακόμοιρο». Ο εν λόγω σεναριογράφος, εκτός των άλλων, είναι ηθοποιός, τραγουδιστής και στιχουργός, ενώ αν είχε καλογυμνασμένο σώμα και ήταν γυναίκα θα τον έλεγαν ... Γωγώ Μαστροκώστα.
Η σχέση του με τον Πανταζή εκτός από επαγγελματική -έχει υπογράψει πολλά από τα τραγούδια του- είναι και φιλική. Κατά το «αν δεν ταιριάζαμε δε θα συμπεθεριάζαμε», οι δύο άνδρες, στους οποίους αρέσει να καταπιάνονται με πολλά πράγματα, κάνουν πολύ στενή παρέα, ανταλλάσοντας αρκετές φορές διάφορες απόψεις. Οταν, λοιπόν, ο Μυλωνάς τελείωσε ένα σίριαλ που όπως φαίνεται θα προβληθεί του χρόνου στην τηλεόραση, ο Λευτέρης μοιράστηκε μαζί του την αγωνία για το ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές.
Σε πολλούς έχει συμβεί να βρίσκεται κάτω από τη μύτη τους το «δεκά το καλό» και να μην το έχουν πάρει πρέφα. Ο Μυλωνάς, όμως, ως «γάτα με πέταλα» που είναι, είδε στο πρόσωπο του αοιδού τον μεγάλο πρωταγωνιστή.
Η πρόταση έγινε αμέσως και ο Πανταζής δεν την αρνήθηκε καθότι στα παρελθόντα έτη, συγκεκριμένα στην ένδοξη εποχή της βοντεοταινίας, είχε υπηρετήσει με επιτυχία την Υποκριτική στο πλαϊ της Καίτη Φίνου και της Τέτας Ντούζου. Οπως τότε, έτσι και τώρα θα υποδυθεί τον εαυτό του, δηλαδή ένα διάσημο τραγουδιστή. Μόνο που τότε είχε το μαλλί του αφάνα άλα Νίκο Γκάλη και Θεμη Αδαμαντίδη. Όσον αφορά, δε, τη συμπρωταγωνίστρια αυτή είναι προς αναζήτηση.

Δημητρα Ζάρκου