Τίνος είναι το παιδί;

26.11.2001
Αγαπημένη μου Αγγελική, Αν θέλεις να καταραστείς όποια σου κάθεται στο στομάχι, το καλύτερο που μπορείς να της πεις είναι: «Την τύχη της Λιζ Χάρλεϊ να έχεις». Κι αυτό, διότι η γνωστή μοντέλα τον τελευταίο καιρό περνάει τη δυσκολότερη περίοδο της ζωής της.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Αν θέλεις να καταραστείς όποια σου κάθεται στο στομάχι, το καλύτερο που μπορείς να της πεις είναι: «Την τύχη της Λιζ Χάρλεϊ να έχεις». Κι αυτό, διότι η γνωστή μοντέλα τον τελευταίο καιρό περνάει τη δυσκολότερη περίοδο της ζωής της. Δεν της έφτανε που πλέον είναι «μια έγκυος γυναίκα μόνη ψάχνει» μετά το χωρισμό της με τον Στιβεν Μπινγκ, επειδή δεν ήθελε το μωρό τους που κουβαλάει στα σπλάχνα της, ήρθε τώρα η ... αμφισβήτηση.
Ο τέως πολυεκατομμυριούχος αγαπημένος της, ζητά από την Χάρλεϊ να του αποδείξει ότι το παιδί είναι δικό του. «Ποιος μου εγγυάται ότι το παιδί το έκανε με εμένα και όχι με τον Χιου Γκραντ;» σκέφτηκε κι έβαλε τους δικηγόρους του να αναλάβουν την υπόθεση. Η Λιζ, μόλις, πληροφορήθηκε τα καθέκαστα ένιωσε την γυναικεία της τιμή να διαλύεται σαν χάρτινος πύργος και να γίνεται χίλια κομμάτια. «Σα δε ντρέπεται να με προσβάλει έτσι. Θα του δείξω εγώ, θα δει τι θα πάθει. Θα του φάω όλα τα λεφτά», είπε με μένος στον Χιου που της κρατούσε το χέρι και την έβαζε να παίρνει βαθιές ανάσες, διότι στην κατάσταση που βρίσκεται δεν είναι για τέτοια.
Ωστόσο, είναι διατεθειμένη να μην αφήσει έτσι το θέμα και να πάρει όσα χρήματα δικαιούται από τον Μπινγκ. Γιατί, έχε υπόψη σου ότι η νομοθεσία της Καλιφόρνια σε τέτοιες περιπτώσεις προβλέπει γερή διατροφή στην εγκαταλελειμένη μάνα κι ας μην ήταν παντρεμένη με τον πατέρα του μωρού. Αρκεί, βεβαια, να αποδειχθεί ότι είναι δικό του και όχι του .... παιδιού που φέρνει τις πίτσες. Κι εκεί ακριβώς προσπαθεί να πατήσει ο Στήβεν, ο οποίος αν και πολυεκατομμυριούχος ( η περιουσία του ανέρχεται στα 4 δισεκατομμύρια δολάρια) δεν επιθυμεί να δίνει - χρόνος μπαίνει, χρόνος βγαίνει - μισό εκατομμύριο δολάρια στη Χάρλεϊ. Οπως φαίνεται, τα πράγματα είναι κομμάτι δύσκολα γι αυτόν, διότι το Λιζάκι μπορεί να ήταν ό,τι ήταν, αλλά με τέτοια λεπτά θέματα δεν παίζει. Αλλά και ο ίδιος ο Μπινγκ, αφού δεν πρόσεχε που δεν πρόσεχε κι έγινε το κακό, τουλάχιστον δε μπορούσε να το κάνει στο Λας Βέγκας, π.χ, που είναι πιο ήπια η νομοθεσία;
Να λεει, δηλαδή, «πάλι καλά» που το μοιραίο δε συνέβη στο Αφγανιστάν και γλύτωσε έτσι το ... ανάποδο παλούκωμα, που τόλμησε κι εξέθεσε ... την Ταλιμπανή.

Δήμητρα Ζάρκου