Big...Yogurt !

23.11.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, από το μεσημέρι της Πέμπτης οι λέξεις "Νομική Αθηνών" για την Ελίνα, την Κατερίνα και το Φίλιππο του Big Brother είναι απαγορευμένες, όπως ο "Αδόλφος Χίτλερ" για τους Εβραίους, ενώ τα γιαουρτάκια μπήκαν στη "μαύρη λίστα" των προτιμήσεων τους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από το μεσημέρι της Πέμπτης οι λέξεις "Νομική Αθηνών" για την Ελίνα, την Κατερίνα και το Φίλιππο του Big Brother είναι απαγορευμένες, όπως ο "Αδόλφος Χίτλερ" για τους Εβραίους, ενώ τα γιαουρτάκια μπήκαν στη "μαύρη λίστα" των προτιμήσεων τους. Ορκίστηκαν, δε, πως αν πιάσουν γιαούρτι στο χέρι τους, αυτό να τους κοπεί. Ακόμη και αν πάθουν έγκαυμα από τον ήλιο, θα προτιμήσουν να πασαλειφθούν με οδοντόκρεμα, παρά με αυτά. Προς τι, όμως, όλα αυτά;

Οι τρεις νέοι, Σωτήρη μου, έπαθαν μεγάλη νίλα στη Νομική, όπου ήταν προσκεκλημένοι της ΔΑΠ για να συζητήσουν για το φαινόμενο Big Brother. Με το που έκαναν την εμφάνισή τους στο χώρο, άρχισαν τα όργανα. Μια ομάδα 15 με 20 φοιτητών της σχολής, με το που τους αντίκρισαν άρχισαν να τους πετούν τα προϊόντα που είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις. Λίγα αβγά και πολλά γιαούρτια. Ντομάτες δεν πέταξαν, διότι δεν είναι η εποχή τους και του θερμοκηπίου πάνε 550 το κιλό. Οι Δαπίτες έστησαν γύρω τους κλοιό για να τους προστατέψουν, αν όμως ο άλλος έχει σημάδι δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Και οι αντιφρονούντες ήταν "μανούλες" στη ρίψη.

Ένα αβγό - ευτυχώς όχι κλούβιο - έπεσε στο πρόσωπο της Κατερίνας κι ένα δεύτερο στο παλτό της Ελίνας. Τα γιαούρτια βρήκαν πιο εύκολα το στόχο και τα περισσότερα εισέπραξε ο Φίλιππος. Ο καρατεκα, μάλιστα, είδε τα επεισόδια σαν ταινία του Μπρους Λι, όπου ο "συνάδελφός" του πολεμά την κινέζικη μαφία. Στην προκειμένη περίπτωση, ο Χάρη-λι είχε αντίπαλο τους "αριστεριστές φοιτητές" όπως χαρακτηριστικά είπε. Με μία κίνηση "ζίου, ζίτσου" τους προκάλεσε να περάσουν από το γυμναστήριο του για μια πρωινή...προπόνηση. Οι τρεις νέοι τελικά φυγαδεύτηκαν κακήν κακώς, ενώ στις δηλώσεις τους προσπάθησαν να είναι cool. Η Κατερίνα επιχείρησε ένα εξηγήσει το φαινόμενο βίας και μέχρι να το κάνει αυτό, προτίμησα να αλλάξω κανάλι. Η Ελίνα, είπε ότι έχουμε Δημοκρατία κι επιτρέπονται τα πάντα, αλλά καλό θα ήταν να τους αφήνουν να πουν τη γνώμη τους.

Το γιαούρτωμα γλίτωσαν η Ρέα με τη Μαίρη. Η πρώτη, τελευταία στιγμή ακύρωσε την εμφάνισή της, διότι είχε να πεταχτεί μέχρι την επαρχία. Η δεύτερη αρνήθηκε από την αρχή να συμμετάσχει, επειδή θα ήταν εκεί και η...Ρέα. Δεν μπορεί, η "εθνική μπαργούμαν" να είναι στον ίδιο χώρο με την Πολίτισσα και δεν σκοπεύει να χαλάσει τη "ζαχαρένια της, ούτε ακόμη κι αν πρέπει με τις εμπειρίες να ενημερώσει τη νεολαία για ένα κοινωνικό φαινόμενο όπως ο "Μεγάλος Αδελφός".