Η κομπανία του Big Brother

23.11.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, στο Σπίτι τα πράγματα κυλούν ήρεμα για τους συγκατοίκους, δυσάρεστα όμως για εμάς. Κάποιος τόλμησε και τους είπε ότι έχουν ταλέντο στη μουσική κι έκτοτε οι εφτά νέοι βάλθηκαν να πείσουν εαυτούς και κοινό για του λόγου το αληθές.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο Σπίτι τα πράγματα κυλούν ήρεμα για τους συγκατοίκους, δυσάρεστα όμως για εμάς. Κάποιος τόλμησε και τους είπε ότι έχουν ταλέντο στη μουσική κι έκτοτε οι εφτά νέοι βάλθηκαν να πείσουν εαυτούς και κοινό για του λόγου το αληθές. Από την ώρα που ξυπνούν ίσαμε να κοιμηθούν ο Ντίνος στην κιθάρα, ο Πρόδρομος στο τουμπερλέκι και οι υπόλοιποι στο μικρόφωνο, άδουν ό,τι άσμα μπορείς να φανταστείς, δείχνοντας μια σαφή προτίμηση στον Καζαντζίδη. Δε λέω είναι καραμπουζουκλήδες...

Ο μόνος που δε συμμετέχει ενεργά στο "πανηγύρι 2001 του Big Brother" είναι ο Χρήστος. Αυτός έχει το μυαλό του μόνο στη Δώρα, παρακολουθώντας ποιος της μιλάει, πως την κοιτάει κι αν δει άντρα να την πλησιάζει σε απόσταση 10 μέτρων μπαίνει στη μέση να τους χωρίσει. Φαντάσου, ότι ζήλεψε μέχρι το Ντίνο. Όχι, ότι το παιδί είναι κάνα άσχημο... όμως, δε φημίζεται και για την ευστροφία του στις γυναίκες. Για να καταλάβεις, ακόμη, δεν έχει κατανοήσει τη φράση "Αυτή η γκόμενα είναι για μια ξεπέτα", αφού δεν ξέρει τι σημαίνει "ξεπέτα". Ο Ντίνος, πάντως, τις τελευταίες μέρες έχει έρθει πολύ κοντά με τη Νικόλ, καθώς είναι ο μόνος που μπορεί να παρακολουθήσει με "θρησκευτική ευλάβεια" τα γκομενικά υπαρξιακά της νεαράς, αφού δεν καταλαβαίνει και πολλά απ' όσα του λέει.

Άσε, που είναι και ο μόνος με τον οποίο μπορούν να πουν τους προβληματισμούς τους για τη Δώρα και τον τρόπο που της φέρεται ο άκαρδος Χρήστος. "Η Δώρα είναι μια σκλέιβ" είπε ο Ντίνος κι αμέσως έτρεξα στα λεξικά των Αγγλικών να δω τι σημαίνει η λέξη αυτή. Δε βρήκα τίποτε και από την πολύ αγωνία, αν αυτό που έχει η Δώρα είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητας της ή κάποια ανίατη ασθένεια, πήρα τηλέφωνο στο Βρετανικό Συμβούλιο να μάθω. Ούτε εκεί ήξεραν να μου πουν, μέχρι που ήρθε η θεία μου, η οποία είχε κάνει ένα φεγγάρι στην Αμερική. "Βρε, χαζό η σκλάβα είναι" μου απάντησε κι αμέσως κατάλαβα ότι το σκλέιβ, είναι κατά το κάρο (car), το για (yes) και άλλα. Η Νικολ κάνει παρέα και με τον Κώστα, ο οποίος δείχνει να έχει μια σαφή προτίμηση προς το πρόσωπό της. Τώρα, δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν. Ή ο Αρτινός μετά από δυόμισι μήνες εγκλεισμού αρχίζει να παρουσιάζει το "σύνδρομο στέρησης" ή ότι τώρα που του μάκρυνε το μαλλί, προσπαθεί να καλοπιάνει τη Νικόλ για να του το ισιώνει με το επαγγελματικό της πιστολάκι και να του βάζει τη λακ της που δεν κάνει πιτυρίδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ