Ο αυστηρός Γκάι Ρίτσι

23.11.2001
Αγαπημένη μου Αγγελική, πέρασα το πρωί από το περίπτερο της Μαρίτσας για να αγοράσω εισιτήρια και κάθισα να ακούσω τα τελευταία νέα που μου είχε. "Η Μαντόνα έχει μεγάλο πρόβλημα με τον Γκάι γιατί δεν την αφήνει να φοράει αποκαλυπτικά ρούχα.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Πέρασα το πρωί από το περίπτερο της Μαρίτσας για να αγοράσω εισιτήρια κι, ενώ έκανε ένα ψοφόκρυο άλλο πράμα, κάθισα να ακούσω τα τελευταία νέα που μου είχε. "Η Μαντόνα έχει μεγάλο πρόβλημα με τον Γκάι γιατί δεν την αφήνει να φοράει αποκαλυπτικά ρούχα. Τι να σου πω, εγώ τόσα χρόνια παντρεμένη με τον Περικλή και δε μου είχε πει ποτέ μη φοράς αυτό, μη φοράς εκείνο" έλεγε και τα πίστευε η δύσμοιρη. Γιατί, πώς να το κάνουμε το πιο αποκαλυπτικό ρούχο που μπορεί να βάλει η Μαρίτσα είναι μια φούστα λίγο πιο πάνω από το γόνατο, ενώ η Μαντόνα το πιο σοβαρό ρούχο που μπορεί να φορέσει είναι ένα... Άσε, δεν υπάρχει τέτοιο.

Ο Ρίτσι, ο οποίος τυγχάνει άνθρωπος σοβαρός και από οικογένεια με ήθη και αξίες, δε δέχεται η γυναίκα του να ντύνεται και να κυκλοφορεί, λες και είναι καμία του ... δρόμου. Για αρχή, λοιπόν, της απαγόρευσε να φοράει σιθρού μπλουζάκια, που δεν αφήνουν τίποτε κρυφό. " Δεν έχει αφήσει τίποτε για μένα. Όλα της τα έχουν δει" σκέφτηκε και της ξεκαθάρισε. "Άπαξ και φορέσεις αυτά τα μπλουζάκια που σου φαίνονται οι ρώγες, χωρίσαμε". Κι αυτή υπάκουσε, διότι στο πολύ βάθος της είναι γυναίκα... ανατολίτισσα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ