Επιστρέφει η Δρούζα

23.11.2001
Αγαπημένη μου Δημητρούλα, μεγάλη λαχτάρα έπαθα σήμερα. Εκεί που έπινα την τελευταία γουλιά της πορτοκαλάδας μου, πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά μου ο φίλτατος Λευτέρης από το πίσω γραφείο και μου είπε με μια ανάσα: "Γυρνάει η Δρούζα στον Alpha!". "Συγνώμη, Λευτέρη μου, δεν το πρόλαβα...", του είπα. "Να το γράψεις αμέσως!", μου απάντησε με ανείπωτη σκληρότητα.
Αγαπημένη μου Δημητρούλα,

μεγάλη λαχτάρα έπαθα σήμερα. Εκεί που έπινα την τελευταία γουλιά της πορτοκαλάδας μου, πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά μου ο φίλτατος Λευτέρης από το πίσω γραφείο και μου είπε με μια ανάσα: "Γυρνάει η Δρούζα στον Alpha!". Τι να κάνω κι εγώ η δύστυχη; "Συγνώμη, Λευτέρη μου - του είπα - δεν το πρόλαβα..."
"Να το γράψεις αμέσως!", μου απάντησε με ανείπωτη σκληρότητα και εγώ έσκυψα το κεφάλι κάτω και άρχισα να διερωτώμαι γιατί μου φέρθηκε έτσι. Μα φυσικά, μου ήρθε ένα flash (α λα Δώρα), το είχα ξεχάσει ότι είναι μεγάλος θαυμαστής! Αποφάσισα, λοιπόν, να σε ενημερώσω αμέσως!

Που λες, αγαπημένη μου all time classic Gossip Teller, η 'Αννα Δρούζα επιστρέφει στον Alpha και την εκπομπή της "Μπορώ" την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου. Γιατί, αν νόμιζες ότι οι εκπομπές που έβλεπες τόσον καιρό ήταν ζωντανές, έκανες λάθος. 'Ολες σε επανάληψη ήταν και, σημειωτέον, δεν είχε καθόλου ευκαταφρόνητα νούμερα τηλεθέασης.

Φυσικά θα θυμάσαι ότι το παιδί γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου, ημέρα Κυριακή (άλλωστε εσύ με είχες ενημερώσει ότι, αντί για Τοξότης, η μικρή βγήκε Σκορπίνα!), 20 ολόκληρες μέρες πριν από τότε που την υπολόγιζαν.

Η μητέρα της αποφάσισε να μείνει "εκτός" κάθε επαγγελματικής δραστηριότητας και να κάτσει σπίτι να... γνωριστεί με την κορούλα της, και πολύ καλά έκανε εδώ που τα λέμε. Είχα μάθει τότε, ότι ο αγαπημένος της σύζυγος, Νίκος Οικονόμου, είχε αναγκαστεί να φύγει πολύ σύντομα γιατί η ομάδα του στην Ισπανία τον χρειαζόταν. 'Ισα - ίσα που πρόλαβε να δει το παιδί του. Ξέρω ότι η Αννούλα στενοχωρήθηκε πολύ, γιατί τον λατρεύει τον Νικόλα της, όμως βρήκε παρηγοριά στη συντροφιά του νέου μέλους της οικογένειας.

Δύσκολες αυτές οι καταστάσεις, αγαπητή μου, αλλά όταν υπάρχει αγάπη η απόσταση εκμηδενίζεται, σωστά; Τώρα θα μου πεις, δεν το έχεις περάσει και δεν ξέρεις, αλλά αν περιμένεις από μένα να σου το εξηγήσω, δεν θα βρεις άκρη, οπότε δες καλύτερα το παράδειγμα των παιδιών και βγάλε συμπεράσματα.