Μπραντ Πιτ: η αγάπη είναι τα πάντα

23.11.2001
Αγαπημένε μου Θανούλη, επειδή το ξέρω ότι είσαι ιδιαίτερα ευγενική ψυχή και ξέρεις να αγαπάς (όλον τον γυναικείο πληθυσμό!), αποφάσισα να σου παρουσιάσω και έναν άλλον άντρα, που σου μοιάζει (ελπίζω να μην παρεξηγηθείς...). Πρόκειται για τον Brad Pitt, για τον οποίο η αγάπη είναι πολύ σημαντικότερη από την καριέρα και οποιαδήποτε άλλη επιτυχία.
Αγαπημένε μου Θανούλη,

επειδή το ξέρω ότι είσαι ιδιαίτερα ευγενική ψυχή και ξέρεις να αγαπάς (όλον τον γυναικείο πληθυσμό!), αποφάσισα να σου παρουσιάσω και έναν άλλον άντρα, που σου μοιάζει (ελπίζω να μην παρεξηγηθείς...). Πρόκειται για τον - ιδιαίτερα αγαπημένο μου - Brad Pitt, για τον οποίο η αγάπη είναι πολύ σημαντικότερη από την καριέρα και οποιαδήποτε άλλη επιτυχία.

Σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα στην βρετανική εφημερίδα Mirror, ο Μπραντ παραδέχεται ότι η επαγγελματική επιτυχία τον δυσκολεύει σταθερά στο να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. ''Είναι ναρκοπέδιο, μεγάλη παγίδα, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός'', τόνισε, προσθέτοντας ότι προτιμά την γυναίκα του (Jennifer Aniston, παρακαλώ) και την αγάπη της.

Ο Pitt δεν έχει νιώσει καμία πλήξη στο γάμο του, περνάει κάθε μέρα όλο και πιο καλά και δεν φοβάται ότι θα φθαρεί μέσα στον χρόνο. "Η αγάπη είναι τα πάντα. Οι άνθρωποι, πριν πεθάνουν, δεν σκέφτονται τα αυτοκίνητα που οδήγησαν, ούτε πόσα λεφτά έβγαλαν. Το μόνο που σκέφτονται είναι οι αγάπες τους, παλιές χαμένες αγάπες, αγάπες ζωής", είπε ένας από τους γοητευτικότερους άντρες στον κόσμο!

'Οσο για το κυνηγητό που έχει να αντιμετωπίσει επί καθημερινής βάσης από τους παπαράτσι, είπε χαμογελώντας "τους βλέπω πολλές φορές με ένα φορτηγάκι χωρίς πινακίδες λίγο πιο μακριά από το σπίτι μου, προσποιούνται ότι ούτε καν με κοιτούν, δεν γίνονται όμως καθόλου πειστικοί! 'Άλλες φορές τους παρασύρω να με ακολουθήσουν, άλλες ξεφεύγω, ανάλογα με τα κέφια μου!"

Τι τραβάνε και αυτοί οι διάσημοι Θανούλη! Τι να τα κάνουν τόσα λεφτά, τόσα γερά συμβόλαια, αν δεν έχουν την αγάπη, όπως λέει και ο Brad. Τώρα θα μου πεις, ας πρόσεχε την αγάπη πριν τα δώσει όλα για να κάνει καριέρα, αλλά αυτό είναι προσωπικό του θέμα και εμάς δεν μας πέφτει λόγος. Στην αρχή με χάλασε (α λα Δώρα again), να σου πω την αλήθεια, η δήλωσή του γιατί μου έκανε κάτι σε αχαριστία, στην πορεία όμως της ανάγνωσης της συνέντευξης με έκανε να αναθεωρήσω. 'Εκλεισε, δηλαδή, τις δηλώσεις του στο Mirror, λέγοντας ότι "επέλεξα να ζω κατ' αυτόν τον τρόπο και δεν παραπονιέμαι καθόλου για όλα, όσα μου έχουν έρθει. Καμιά φορά είμαι γεμάτος άγχος, όμως σε γενικές γραμμές είναι πάρα πολύ όμορφη και... γευστική ζωή!".

Πάντως, πολύ συγκινήθηκα με τις δηλώσεις του, Θανούλη μου. Αποδεικνύεται ότι το είδος του άντρα που συνδυάζει γοητεία και ευαισθησία δεν έχει εκλείψει εντελώς... Ο Brad, άλλωστε (κι εσύ φυσικά!), είναι από τα πιο ζωντανά παραδείγματα που έχω ''μπροστά'' μου!