Επιτέλους σπίτι της η... Βοσκοπούλα

22.11.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, σε ποιον άλλον, εκτός από σένα που είσαι πατέρας και καταλαβαίνεις, θα μπορούσα να ανακοινώσω ότι το παιδί του Τόλη Βοσκόπουλου και της 'Αντζελας Γκερέκου είναι πλέον μια χαρά και βρίσκεται στο σπίτι του στη Γλυφάδα;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

σε ποιον άλλον, εκτός από σένα που είσαι πατέρας και καταλαβαίνεις, θα μπορούσα να ανακοινώσω ότι το παιδί του Τόλη Βοσκόπουλου και της 'Αντζελας Γκερέκου είναι πλέον μια χαρά και βρίσκεται στο σπίτι του στη Γλυφάδα; Ασφαλώς θα θυμάσαι ότι το καημένο το κοριτσάκι πέρασε πολύ δύσκολες ώρες, μαζί και οι γονείς του, μια που γεννήθηκε πρόωρο (εξαμηνίτικο), πριν από τρεις μήνες, και νοσηλευόταν υπό την επιτήρηση των γιατρών στο μαιευτήριο "Μητέρα". Ο Τόλης και η 'Αντζελα πολύ ανησυχούσαν για την εξέλιξη της υγείας της μικρής και, γι' αυτό, είχαν φέρει αποκλειστικά για την φροντίδα της ειδικό διατροφολόγο από το εξωτερικό, για να την παρακολουθεί. Οι τρεις μήνες φαίνονταν αιώνες για το αγαπημένο ζευγάρι. Δεν μπορούσαν να πάρουν το κοριτσάκι τους στο σπίτι και να αισθανθούν ότι η οικογένειά τους μεγάλωσε!

'Ασε, Σώτο μου, μεγάλη μελαγχολία τους είχε καταβάλει και όλοι μαζί προσευχόμασταν για την μικρή Μαρία (έτσι θα την βαφτίσουν, γιατί γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου). Ευτυχώς, όμως, όλα πήγαν καλά και το υγιέστατο κοριτσάκι, από χθες το μεσημέρι, βρίσκεται στη ζεστή αγκαλιά των γονιών της και κοιμάται στο πριγκιπικά φτιαγμένο - όπως μου είπε καλά πληροφορημένη πηγή, την οποία όσο και αν με πιέζεις δεν πρόκειται να σου αποκαλύψω - δωματιάκι της.

Εσύ βέβαια, ως πατέρας με ευθύνες απέναντι στην θετή σου κόρη, πρέπει να καταλαβαίνεις πολύ καλά πώς είναι να έχεις το παιδί σου στο νοσοκομείο, να μην μπορείς να το πάρεις μια αγκαλιά, να το σκεπάσεις πριν κοιμηθεί και όλα τα συναφή. Επομένως τα λόγια είναι περιττά για την περιπέτεια που πέρασαν ο Βοσκόπουλος με την Γκερέκου.

Νονός της Μαρίας θα είναι, πιθανότατα, ο Γιώργος Λεμπέσης, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Τόλη Βοσκόπουλο στον τελευταίο του δίσκο.
Η 'Αντζελα, πάντως, πριν από δέκα μέρες περίπου, σε επίσημη έξοδό της μετά του συζύγου στο Prime, ήταν μια κούκλα και είχε χάσει τα περιττά κιλά της γέννας. Και που είσαι ακόμα καημένε Σωτήρη!

Το ευτυχές ζεύγος δέχθηκε τις ευχές πολλών φίλων και συγγενών για την μικρή Μαρία και χθες το βράδυ μπόρεσε, για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, να κοιμηθεί ήσυχο. Να τους ευχηθούμε και εμείς κάθε ευτυχία και υγεία στην οικογένειά τους!