Σόκαρε η Τζόρνταν

22.11.2001
Αγαπημένη μου Γεωργία, το "φυσάει και δεν κρυώνει" ο παρουσιαστής του καναλιού ITV1, ο οποίος είχε τη φαεινή ιδέα να καλέσει στην εκπομπή του την Τζόρνταν, το μοντέλο που πρώτα βγαίνει το στήθος της στη γωνία και μετά αυτή.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Το "φυσάει και δεν κρυώνει" ο παρουσιαστής του καναλιού ITV1, ο οποίος είχε τη φαεινή ιδέα να καλέσει στην εκπομπή του την Τζόρνταν, το μοντέλο που πρώτα βγαίνει το στήθος της στη γωνία και μετά αυτή. Ο Φρανκ Σκίνερ, περί ου ο λόγος, μόλις εξασφάλισε την παγκόσμια αυτή επιτυχία -ξέρεις τι είναι να σου μιλήσει η Τζόρνταν; Πιο εύκολα παίρνεις συνέντευξη από τον Μπιν Λάντεν, παρά από αυτή- άνοιξε σαμπάνιες για να γιορτάσει το γεγονός. Μαζί του και οι υπεύθυνοι του σταθμού, οι οποίοι μέχρι που σκέφτηκαν να του δώσουν bonus για την επιτυχία του. Ευτυχώς γι αυτούς, έμειναν απλά στη σκέψη κι ευτυχώς για τον Σκίνερ που η εκπομπή του είναι μαγνητοσκοπημένη.

Κι αυτό, διότι το εν λόγω μοντέλο που την περίοδο αυτή διανύει τον τέταρτο μήνα εγκυμοσύνης, είπε σημεία και τέρατα, που μόνο η Τατιάνα Στεφανίδου θα ζήλευε για τον πάλαι ποτέ "Γυάλινο Τοίχο" της. Σε ερώτηση αν το μωρό που κουβαλάει στα σπλάχνα της είναι του γνωστού ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ, Ντουάιτ Γιορκ απάντησε "Αν δεν είναι αυτού, τότε είναι σίγουρα του δονητή μου". Δεν ξέρω αν υπάρχουν τέτοιοι στο εμπόριο, όμως κάνεις ποτέ τέτοια ερώτηση; Κι άντε την έκανες, τι απάντηση περιμένεις να πάρεις; "Όχι, είναι του Ντικ jr του παιδιού που φέρνει τις πίτσες"; Ο παρουσιαστής υποστηρίζει ότι έκανε την παραπάνω ερώτηση, με αφορμή τη στάση του Γιορκ, ο οποίος δεν έχει μιλήσει επίσημα για το παιδί. Λογικό, διότι κανονικά θα έπρεπε να πάρει σβάρνα τους δρόμους του Μάντσεστερ και με μια ντουντούκα να φωνάζει: "Ακούσατε, ακούσατε θα γίνω πατέρας στο παιδί της Τζόρνταν", ενώ καλή είναι και η ιδέα να ξεκινήσει διαφημιστική καμπάνια στους δρόμους της Αγγλίας, όπου η Τζόρνταν με την κοιλιά φουσκωμένη και προτάσσοντας τα στήθη να λέει: "Αγόρια αργήσατε, θα γίνω μάνα".

Τώρα αυτό μην το δέσεις κόμπο, διότι το μοντέλο δήλωσε ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει έκτρωση, τώρα που προλαβαίνει. Αν δεν την κάνει και γεννήσει, να είσαι σίγουρη ότι δεν θα θηλάσει το μωρό, διότι το γάλα της θυμίζει εποχές "Τσερνομπίλ" το 86' με τα πυρηνικά. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε χημικά, ωστόσο η ουσία είναι μία: κουβαλάει τόσο βάρος που δεν της χρησιμεύει πουθενά.