Θα συστεγάσουν τον έρωτά τους... Χρήστος και Δώρα;

22.11.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, τις τελευταίες μέρες οι εξελίξεις στο Σπίτι είναι ραγδαίες. Ο Χρήστος με τη Δώρα είναι περισσότερο άνετοι από ποτέ ενώπιον των καμερών και αν τους βρουν τα Χριστούγεννα, πάω στοίχημα ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές τύπου "Βασικό ένστικτο".
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις τελευταίες μέρες οι εξελίξεις στο Σπίτι είναι ραγδαίες. Ο Χρήστος με τη Δώρα είναι περισσότερο άνετοι από ποτέ ενώπιον των καμερών και αν τους βρουν τα Χριστούγεννα, πάω στοίχημα ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές τύπου "Βασικό ένστικτο". Οι δύο νέοι, αν και ακολουθούν την ίδια χιλιοπαιγμένη και συνάμα βαρετή συνταγή του μπαλαμουτιάσματος, των χαδιών και των φιλιών, έχουν προχωρήσει και λίγο παραπέρα. Κάθε λίγο και λιγάκι, πηγαίνουν στο δωμάτιο των κοριτσιών, ξαπλώνουν στο μονό κρεβάτι και αγκαλιασμένοι καταστρώνουν τα σχέδια τους για την από κοινού μετά Big Brother εποχή.

Γιατί, έχε υπόψη σου Σωτήρη μου ότι το ζεύγος κατόπιν ωρίμου σκέψεως - και δεν ξέρω τι. .. άλλου - αποφάσισε πως άμα βγουν από το Σπίτι θα νοικιάσουν ένα δικό τους και θα μείνουν μαζί. Η σχέση τους, διευκρίνισαν στους εαυτούς τους, θα περιοριστεί αυστηρά σε φιλικό επίπεδο. Θα είναι δύο απλοί βιοπαλαιστές νέοι, που για να τα βγάλουν πέρα με την ακρίβεια που υπάρχει, θα συγκατοικήσουν για να μειώσουν τα έξοδα. Όπως σε κάθε τέτοια περίπτωση, έτσι κι εδώ υπάρχουν κάποιες διαφωνίες. Ο, μεν, Χρήστος θέλει να νοικιάσουν ένα τριάρι με μεγάλο σαλόνι, τζάκι και τζακούζι στα βόρεια προάστια. Η, δε, Δώρα είναι της άποψης να βρουν ένα τριάρι στο Πέραμα, όπου με τον καιρό να μπορέσουν να χτίσουν κι ένα αυθαίρετο κοτέτσι. Ο Χρήστος, πάλι, θέλει να φέρνει στο σπίτι τις εκάστοτε βαμμένες ξανθές κοπέλες που θα γνωρίζει στο μαγαζί όπου θα δουλεύει, βρίσκοντας όμως αντίθετη τη θεσσαλονικιά. "Σιγά μη μου κάνεις το σπίτι μπουρδ..." τον μάλωσε και δίκιο έχει. Ωστόσο, αντί να τον προειδοποιήσει πως άπαξ και πατήσει θηλυκό στο σπίτι θα καλέσει το "Ηθών", του είπε πως αν δεν τηρήσει τη συμφωνία, αυτή θα φέρει τρεις γκόμενους μαζί.

Σιγά, μην την πιστέψουμε. Ο Χρήστος, όμως "ψάρωσε" κι έκανε κάτι γκριμάτσες ζήλιας. Παιδιαρίσματα, δηλαδή. Κατά τα άλλα, ο Ντίνος ακόμη δε λέει να συνηθίσει την απουσία της Κατερίνας και πολύ φοβάμαι πως μέχρι να γίνει αυτό, θα επέμβει ο Δαφέρμος και θα κατηγορήσει τον ΑΝΤ1 για ... ηχορύπανση. Εχει πιάσει τον ελληνοαμερικάνο ένα μεράκλωμα άλλο πράγμα κι όλη τη μέρα είναι με την κιθάρα στο χέρι και με κάτι "γκρα και γκρου" βγάζει τον πόνο του άδοντας. Και να σκεφτείς, ότι τον σιγοντάρει ο Πρόδρομος με το τουμπερλέκι και ο Κώστας με το "χρυσό λαρύγγι" και τα "ασημένια κουτάλια".
Η "Οπισθοδρομική κομπανία" δηλαδή... στην εποχή της παγκοσμιοποίησης.