Και η Μαντώ έγινε μαμά!

22.11.2001
Αγαπημένη μου Αγγελική,η γέννηση του μωρού της Μαντούς στάθηκε αφορμή να πιάσει τη Μαρίτσα το παραλήρημα: "Εγώ πότε θα γίνω γιαγιά;", καθότι έχει κόρη της παντρειάς. Στα της αοιδούς, την περασμένη Παρασκευή έφερε στον κόσμο ένα γιο, βάρους 3 κιλών 600 γραμμαρίων, στον οποίο θα δώσει το όνομα, Παύλος.

Αγαπημένη μου Αγγελική,

Η γέννηση του μωρού της Μαντούς στάθηκε αφορμή να πιάσει τη Μαρίτσα το παραλήρημα: "Εγώ πότε θα γίνω γιαγιά;". Μητέρα μιας κόρης της παντρειάς, η περιπτερού βλέπει τη μία κοπέλα μετά την άλλη να παντρεύεται και να κάνει παιδιά και θέλει το ίδιο για το σπλάχνο της. "Είδες η Μαντώ; Η τραγουδίστρια άφησε στη μπάντα την καριέρα της για να γίνει μάνα! Η αχαΐρευτη η κόρη μου να δω πότε θα βάλει ... τα πόδια και θα παντρευτεί τον Βαγγέλη; Κοτζάμ καθαριστήριο έχει", είπε με ένα παράπονο, αφήνοντας με όμως αδιάφορη.

Για το μόνο που ζήτησα λεπτομέρειες ήταν η Μαντώ. Η αοιδός, λοιπόν, την περασμένη Παρασκευή έφερε στον κόσμο ένα γιο, βάρους 3 κιλών 600 γραμμαρίων. Ο "διάδοχος", όπως τα περισσότερα μωρά στη θέση του, βιάστηκε να βγει στον κόσμο και γεννήθηκε 20 μέρες νωρίτερα, με καισαρική. Παρών στον τοκετό ήταν ο σύζυγος της αοιδούς, Γιώργος Χατζηπαύλος,, ο οποίος είναι και ο γιατρός της, καθότι γυναικολόγος. Η Μαντώ από την κλινική όπου βρίσκεται δηλώνει ευτυχισμένη και πως θέλει να κάνει τουλάχιστον άλλα δύο παιδιά. "Γιατί, να μην θέλει η γυναίκα; Τα παιδιά είναι ευλογία, αλλά που να το καταλάβετε εσείς που έχετε τα μυαλά πάνω από το κεφάλι", σχολίασε η Μαρίτσα.

Ο μικρός που θα πάρει το όνομα του πεθερού της, Παύλος (πατροπαράδοτο γαρ ζευγάρι) έχει ξετρελάνει τους πάντες. Αν και νεογέννητο, η αοιδός διέκρινε ότι έχει πάρει τα χείλη και το θεληματικό της πηγούνι, ενώ τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι του μπαμπά Γιώργου. Μαμά και γιος, που χαίρουν άκρας υγείας, θα βγουν το μεσημέρι της Πέμπτης από το νοσοκομείο. Νονά του μικρού θα είναι η "κολλητή" της αοιδούς, η στιχουργός Ιφιγένεια Γιαννοπούλου.