Ένα εξώδικο ανέβαλλε την πρεμιέρα της Βανδή

23.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δέσποινα Βανδή περιμέναμε την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, Δέσποινα Βανδή δεν θα δούμε. Κι ας είναι καλά τα ρημάδο-νοίκια, που άφησαν... ξεσπιτωμένη την αοιδό. Είμαι σίγουρη ότι μπερδεύτηκε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δέσποινα Βανδή περιμέναμε την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, Δέσποινα Βανδή δεν θα δούμε. Κι ας είναι καλά τα ρημάδο-νοίκια, που άφησαν... ξεσπιτωμένη την αοιδό. Είμαι σίγουρη ότι μπερδεύτηκες και νομίζεις τώρα εσύ ότι Βανδή και Ντέμης Νικολαϊδης δεν πρόλαβαν να πάνε στην έπαυλη - «Mall» και βρέθηκαν ξαφνικά στους δρόμους. Όχι, αγαπημένε μου, τέτοιο θέμα δεν υπάρχει, διότι η έπαυλη - «Mall» είναι ιδιόκτητη.

Χωρίς κέντρο έχει μείνει - προσωρινά - η Βανδή, αφού το Sugar, πρώην «Έναστρον» χρωστάει κάτι μηνιάτικα στον ιδιοκτήτη και άμα η «Παρασκευή» από τις... «Κυρίες της αυλής» (όταν, ακούω για ενοίκια κάθε πρώτη του μηνός, αυτός ο ρόλος μου έρχεται στο μυαλό) δεν πάρει τα νοίκια, έναρξη το μαγαζί δεν κάνει. «Ούλα, ούλα» που έλεγαν στην εν λόγω ταινία το συγκρότημα - Ζουλού. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του οικήματος μία μέρα πριν την πρεμιέρα της αοιδού έστειλε εξώδικο στον επιχειρηματία, ζητώντας τα χρωστούμενα.

Όπως, καταλαβαίνεις, η πρεμιέρα αναβλήθηκε και ας ήταν σε όλα έτοιμα η Βανδή. Όχι, τίποτε άλλο, αλλά τσάμπα το λιώσιμο στις πρόβες που έκανε τα τελευταία βράδια. Ο επιχειρηματίας καθησυχάζει την Δέσποινα, λέγοντας ότι δεν υπάρχει θέμα, τα νοίκια θα ξοφληθούν και αυτή θα ξεκινήσει κανονικά την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή, στις 30 Οκτωβρίου. Ουπς. Την ίδια μέρα με την Άννα Βίσση! Χοχο. Πρεμιέρα την ίδια μέρα, δύο βήματα πιο κάτω. Καταλαβαίνεις, τι έχει να γίνει αγαπημένε μου. Μήπως, την άλλη εβδομάδα να υπάρξει κάποιο... τεχνικό πρόβλημα στο «Αθηνών Αρένα»; Όχι, τίποτε άλλο, αλλά οι δυο γυναίκες έχουν και κοινούς «επώνυμους» φίλους, τους οποίους βλέπω εκείνο το βράδυ να πηγαινοέρχονται. Πάλι, καλά που είναι δίπλα τα μαγαζιά και θα πετάγονται μία στην Βανδή και μία στην Βίσση.