Η Λιονάκη "εκτόξευσε" την Λόη!

22.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πήρα το πρωί να δω τα νούμερα της AGB και πέφτει το μάτι μου πάνω στο 16.2% της Βάσιας Λόη. Το έτριψα δυο τρεις φορές, μπας και είχε μπει κάνα σκουπιδάκι, αλλά όχι, το μάτι μου ήταν γυαλούμπα και η Λόη είχε κάνει πράγματι αυτά τα νούμερα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πήρα το πρωί να δω τα νούμερα της AGB και πέφτει το μάτι μου πάνω στο 16.2% της Βάσιας Λόη. Το έτριψα δυο τρεις φορές, μπας και είχε μπει κάνα σκουπιδάκι, αλλά όχι, το μάτι μου ήταν γυαλούμπα και η Λόη είχε κάνει πράγματι αυτά τα νούμερα. Στο καπάκι, θυμήθηκα ότι είχε την αποκλειστική συνέντευξη της Ναταλίας Λιονάκη, που βγήκε για λίγο από το μοναστήρι, οπότε δεν ήθελε πολύ μυαλό για να καταλάβουμε πώς εκτοξεύθηκε στη δεύτερη θέση. Ναι, την πρώτη την κρατά σταθερά η Φαίη Σκορδά. Αναλυτικά στην μεσημεριανή ζώνη (αφού ξεκίνησα από αυτή):
Πολύ μπλα μπλα (Alter): 17.2%, Μεσημεριανό Express (Alter): 16.2%, Super Star (Star): 12.3%, Κους Κους (Alpha): 11.1%

Στην πρωινή ενημερωτική ζώνη, ο Γιώργος Αυτιάς παρέμεινε στην πρώτη θέση, ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης μία που ξάπλωσε στον καναπέ να κάνει το μοντέλο, μία που έκανε την... αρκούδα για τις ανάγκες φωτογράφησης (και καλά), μία με το X Factor, πέρασε και δεν ακούμπησε, αφού στην τρίτη θέση βρέθηκε. Δύσκολα, αγαπημένε μου, φέτος τα πράγματα για εκείνον. Αναλυτικά:
Καλημέρα (Alter): 22.4%, Κοινωνία Ώρα Mega (Mega): 19.6%, Καλημέρα Ελλάδα (ΑΝΤ1): 17.2%, Πρωινή Γραμμή (ΝΕΤ): 15.5%, Πρωινή Μελέτη (Star): 14.1%, Πάνω στην Ώρα (Alpha): 4.6%

Στα πρωινάδικα, ψυχαγωγικά και ενημερωτικά (Infotainment) η κορυφή παραμένει ΚαραμεροΧαριτακική, ενώ τα πέντε του Mega ανέβηκαν στη δεύτερη θέση. Η Ελένη Μενεγάκη, πάλι, στην τρίτη. Αναλυτικά:
10 με 1 Μαζί (ΑΝΤ1): 22.3%, Όμορφος Κόσμος το πρωί (Mega): 18.1%, Καφές με την Ελένη (Alpha): 16.2%, Συμβαίνει Τώρα (ΝΕΤ): 15.6%

Τέλος, στην απογευματινή ζώνη, οι εναλλαγές είναι στους... ουραγούς, όπου μία περνάει μπροστά η παρέα του Alpha και μία του Star. Αλλά μη νομίζεις, τη βάση δύσκολα την πιάνουνε. Αναλυτικά:
Αξίζει αν το δεις (ΑΝΤ1): 17%, Ράδιο Αρβύλα (ΑΝΤ1): 11.7%, Φώτης και Μαρία Live (Star): 9.8%, Δέστε τους (Alpha): 8.3%