Ξέσπασε πόλεμος Μελέτη - Λαμπίρη!

22.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εκεί που είχαμε τις τηλεοπτικές κόντρες μεταξύ προσώπων αντίπαλων καναλιών, φέτος ξεκινάει μία νέα μόδα, που θέλει τέτοιες κόντρες να ξεσπούν ακόμη και μέσα στο ίδιο «σπίτι».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εκεί που είχαμε τις τηλεοπτικές κόντρες μεταξύ προσώπων αντίπαλων καναλιών, φέτος ξεκινάει μία νέα μόδα, που θέλει τέτοιες κόντρες να ξεσπούν ακόμη και μέσα στο ίδιο «σπίτι». Βάσια Λόη και Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Alter, εξαιτίας ενός κακού σχολίου της πρώτης για το ντύσιμο της δεύτερης. Και τώρα στο Star, Ελεονώρα Μελέτη και Χριστίνα Λαμπίρη, εξαιτίας της... Έφης Σαρρή κι ενός αποκλειστικού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μελέτη από το βράδυ της Δευτέρας είχε αποκλειστικά την αθώωση του Λάκη Λαζόπουλου για την αγωγή που του είχε κάνει η Έφη Σαρρή. Η παρουσιάστρια της «Πρωινής Μελέτη» μαζί με τους συνεργάτες της έστησαν σχεδόν ολόκληρη εκπομπή πάνω στο θέμα αυτό, με αποκλειστικές δηλώσεις και διάφορα άλλα. Κι εκεί που ήταν όλα έτοιμα για να βγάλουν το αποκλειστικό την Τρίτη το πρωί, από το κανάλι έρχεται η «απαγόρευση». Να μη βγει το θέμα.

Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της δεν το έβγαλαν, για να δει προς μεγάλη (και δυσάρεστη) έκπληξη το μεσημέρι της ίδιας μέρας η Μελέτη, το «αποκλειστικό» της να παίζει ως τέτοιο στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη. Ποιος την είδε και δεν σκιάχτηκε, διότι σου λέει «Αυτό που μου κάνουν είναι μεγάλη αδικία». Τι εξηγήσεις της έδωσαν, δεν το γνωρίζω. Ωστόσο, σταθμός και παρουσιάστρια προσπαθούν να υποβαθμίσουν το θέμα και να μην του δώσουν μεγαλύτερες διαστάσεις.

Όχι, η Λαμπίρη δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά. Και τι να πει δηλαδή; Εξάλλου, είναι η ευνοημένη της ιστορίας, αφού της έδωσαν έτοιμο θέμα, αποκλειστικό, χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα εκείνη και οι συνεργάτες της. Και να σου πω αγαπημένε μου, τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα. Καλό είναι να βοηθάμε και να στηρίζουμε τα «παιδιά» μας, όταν περνούν δύσκολες στιγμές, αλλά να μην το κάνουμε εις βάρος των άλλων «παιδιών» που τα πηγαίνουν καλά. Ε;