Το σχόλιο της Λόη που πίκρανε την Τσιμτσιλή!

22.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μπουρλότο» μόνο αυτή τη λέξη σκέφτηκα για να χαρακτηρίσω το κλίμα που επικρατεί στο Alter μεταξύ Σταματίνας Τσιμτσιλή και Βάσιας Λόη. Μπρρρρ, μιλάμε για μεγάλη ψύχρα με τις δύο γυναίκες κ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μπουρλότο» μόνο αυτή τη λέξη σκέφτηκα για να χαρακτηρίσω το κλίμα που επικρατεί στο Alter μεταξύ Σταματίνας Τσιμτσιλή και Βάσιας Λόη. Μπρρρρ, μιλάμε για μεγάλη ψύχρα με τις δύο γυναίκες κι ας είναι καλά η Λόη, η οποία μία στο τόσο παίρνει το λόγο στην εκπομπή της, αλλά όταν το κάνει, μπορεί και δημιουργεί πανικό. Είναι να το έχεις το ταλέντο, δεν το συζητώ.

Στο «μεσημεριανό express», λοιπόν, είχαν πλάνα από την επίδειξη μόδας του Λάκη Γαβαλά, όπου Λόη και πάνελ αυτής σχολίαζαν το ντύσιμο των διάσημων κυριών. Και τσουπ κάπου εκεί, πέφτει πλάνο με Τσιμτσιλή, η οποία το βράδυ εκείνο φορούσε ένα σέξι και άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα. Εμένα μου άρεσε, γιατί πρέπει να έχεις κορμί και κότσια για μία τέτοια εμφάνιση κι άμα δεν το βάλει η Σταματίνα ποία θα το βάλει, αγαπημένε μου; Ωστόσο, η Λόη δεν είχε την ίδια άποψη.

Κι όταν είδε το πλάνο της συναδέλφου της στο ίδιο κανάλι και διάδοχό της στο «TV Weekend» (τονίζω όλα αυτά, διότι στην τηλεοπτική ζωή μπορεί να μην είναι και τίποτε τυχαίο) σχολίασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο ότι το ντύσιμο της Τσιμτσιλή έμοιαζε με εκείνο της Χριστίνας Ιακωβίδου. Ναι, ναι, η οδοντίατρος που έριχνε τρεις λωρίδες στο κορμί της για να καλύψει τα επίμαχα. Το σχόλιο αυτό στεναχώρησε, μα κυρίως έκανε έξαλλη την Σταματίνα, η οποία λέγεται ότι πήγε μέχρι την διεύθυνση για να κάνει τα παράπονα της, ζητώντας να υπάρχει «συναδελφική αλληλεγγύη».

Και άδικο έχει; Μα με την Ιακωβίδου; Τώρα, θα μου πεις εσύ: «Επειδή είναι στο ίδιο κανάλι, δεν μπορεί να λέει τη γνώμη της. Σώνει ντε ο ένας να κάνει κομπλιμέντα στον άλλον»; Μωρέ να συμφωνήσω μαζί σου, αλλά αν δε σε διαφημίσει ο δικός σου, ποίος θα σε διαφημίσει ο ξένος;;; Κι αν δεν θέλει να σε διαφημίσει, ας σε περάσει στο ντούκου. Αλλά, εδώ που τα λέμε, τόσες έχουν μαζέψει εκεί στο Alter και όλες είναι του ίδιου αντικειμένου, κάποια στιγμή θα ερχόταν και το μπαμ. Κάποια, θα το έβγαζε το... άχτι της.