Κορομηλά και Ψινάκης στο Θέμα 98,9!

23.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει μπροστά από τις κάμερες η Ρούλα Κορομηλά (κι αν επιστρέψει τελικά), όμως, όσοι από εμάς έχουμε νιώσει μία έλλειψη (και την έχουμε νιώσει αγαπημένε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει μπροστά από τις κάμερες η Ρούλα Κορομηλά (κι αν επιστρέψει τελικά), όμως, όσοι από εμάς έχουμε νιώσει μία έλλειψη (και την έχουμε νιώσει αγαπημένε μου, να είσαι σίγουρος) για την πάλαι ποτέ «εθνική μας παρουσιάστρια», πολύ σύντομα θα πάρουμε τη δόση μας. Κι ας μην είναι τηλεοπτική.

Όπως κυκλοφορεί τις τελευταίες δύο μέρες, η Ρούλα επιστρέφει σε μία άλλη αγάπη της, το ραδιόφωνο, αφού λέγεται ότι θα έχει εκπομπή κάθε σαββατοκύριακο στο «Θέμα 98,9». Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω. Τα πιάνω ένα, ένα. Έχουμε και λέμε, λοιπόν, η Κορομηλά μετά από αρκετά χρόνια κι αφού είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία με τον «Εύα Fm» επιστρέφει στο ραδιόφωνο. Δεύτερον, η πάλαι ποτέ κόντρα της Ρούλας με τον Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή (θυμάσαι ότι μας είχε απασχολήσει αρκετά για ένα μεγάλο διάστημα) ανήκει εδώ και καιρό οριστικά και αμετάκλητα στο παρελθόν. Πλέον, έχουν άριστες σχέσεις (ειδικά με τον πρώην συνεργάτης, Περρή) και όπως φαίνεται επισφραγίζονται με μία συνεργασία.

Και πάμε στο άλλο. Μα πόσους τηλεοπτικούς σταρ θα μαζέψει το «Θέμα 98,9»; Άμα ήταν τηλεόραση, με τέτοια ονόματα που έχει στο δυναμικό του, θα έκανε την Agb... αλοιφή. Ήδη, κάθε απόγευμα κάνει εκπομπή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου (μαζί με τον Θανάση Πάτρα) και όπως παραδέχονται οι περισσότεροι, ο «Άρνι» είναι ραδιοφωνικός τύπος, αφού η εκπομπή του έχει πολύ πλάκα. Έχει τον Τζίμυ Πανούση, τον Χρήστο Φερεντίνο και άκου το άλλο... κάθε σαββατοκύριακο μαζί με Βαγγέλη Περρή θα κάνει εκπομπή ο Ηλίας Ψινάκης!