Τα βρήκαν Κρουζ - Κίντμαν

16.11.2001
Αγαπημένη μου Τζίνα, Τα "πτυχία" τους σκίζουν οι επί των κοσμικών δρώμενων ειδικοί, μετά την ιστορική συμφωνία που επιτεύχθηκε ανάμεσα στον Τομ Κρουζ και τη Νικόλ Κίντμαν. Το πρώην ζεύγος συμφώνησε να αναλάβουν από κοινού την κηδεμονία των παιδιών, δηλώνοντας μια...ευτυχισμένη οικογένεια.
Αγαπημένη μου Τζίνα,

Τα "πτυχία" τους σκίζουν οι επί των κοσμικών δρώμενων ειδικοί, μετά την ιστορική συμφωνία που επιτεύχθηκε ανάμεσα στον Τομ Κρουζ και τη Νικόλ Κίντμαν. Το πρώην ζεύγος διέψευσε τις προβλέψεις, που τους ήθελαν να σφάζονται για τα 300 ψωροεκατομμύρια δολάρια της περιουσίας του Τομ, δηλώνοντας μια ευτυχισμένη -πλην χωρισμένη- οικογένεια. Τα νέα έγιναν γνωστά την Πέμπτη κι έκτοτε ολόκληρη η υφήλιος πηγαίνει στους "γιατρούς των ψυχών" για να εξηγήσουν το φαινόμενο.
Χθες, εκδικαζόταν η αγωγή που είχε καταθέσει η Νικόλ για την κηδεμονία των παιδιών και τη διατροφή που ζητούσε από τον Κρουζ. Κι εκεί που περιμέναμε την αναβίωση του "Κράμερ εναντίον Κράμερ" οι δικηγόροι των δύο πλευρών, μόνο αγκαζέ δεν έφθασαν στις αίθουσες των δικαστηρίων. Οι δύο ηθοποιοί δεν ήταν παρόντες, αφού δεν κρίθηκε απαραίτητο. Κι αυτό, διότι οι πρώην σύζυγοι τα έχουν βρει σε όλα, ήρεμα, φιλικά και αγαπημένα.
Συνηδειτοποίησαν, δηλαδή, πως προέχει η ψυχική ηρεμία των τέκνων τους αποφασίζοντας να μοιράσουν το βιός του Τομ δίκαια. Η Κίντμαν δεν θα πάρει τη μισή περιουσία του, που με τόσο ιδρώτα δημιούργησε, όμως ο καλοκάγαθος ηθοποιός που δεν επιθυμεί να λείψει από την οικογενειά του το οτιδήποτε υποσχέθηκε να της δώσει ένα σεβαστό ποσό.
Επιπλέον, συμφώνησαν να αναλάβουν από κοινού την κηδεμονία και την ανατροφή των παιδιών. Για παράδειγμα, όταν τα μικρά θα είναι με τη μαμά, θα πηγαίνουν σε Καθολική εκκλησία, πριν κοιμηθούν θα προσεύχονται στον καλό Θεούλη να είναι καλά οι γονείς τους και το κυριότερο, θα ζουν στο Σίδνεϊ. Όταν θα μένουν στον μπαμπά στο Λος Άντζελες, μαζί με αυτόν και την καλή κυρία και συνάδελφο του, Πενέλοπε Κρουζ θα πηγαίνουν στη Ντισνεϊλαντ, σινεμά και σε συγκεντρώσεις της εκκλησίας των Σαϊεντολόγων. Κατά πόσο η ζωή αυτή θα διχάσει την προσωπικότητα των παιδιών, ειδικοί εξετάζουν την περίπτωση πολύ προσεκτικά.
Πάντως, ο Τομ μετά την ιστορική αυτή συμφωνία βγήκε στην τηλεόραση κι έκανε δηλώσεις. Με ύφος δακρύβρεχτο - και ο Μπους αν τα είχε βρει με τον Μπιν Λάντεν, έτσι δεν θα ήταν - εξομολογήθηκε πως μπορεί να χώρισε με τη Νικόλ, όμως εξακολουθεί να την αγαπά και θα είναι πάντα δίπλα σε αυτή με τα παιδιά. Και τη σχέση αυτή κανείς δε θα τη χαλάσει. Ο παρουσιαστής, δε σου κρύβω, συγκινήθηκε με τα όσα άκουσε και με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυα. Δεν έκανε, ωστόσο, το ίδιο η Πενέλοπε, η οποία ακούγοντας τον καλό της να λέει αυτές τις παλαβομάρες θύμιζε "ταύρο εν υαλοπωλείο". Αν έκανε σκηνή στον Τομ, δεν έχει γίνει γνωστό. Ως γυναίκα, όμως που σέβεται τον εαυτό της, θα πρέπει να του άρχισε το λιγότερο την...κρεβατομουρμούρα.

Δήμητρα Ζάρκου