Ο Τζάκσον και ο άνθρακας

05.11.2001
Αγαπημένη μου Γεωργία, τις τελευταίες μέρες ο Μάικλ Τζάκσον κοντεύει να τρελαθεί. Είναι σίγουρος ότι ο "ιός του άνθρακα" προσέβαλε κι αυτόν. Έτσι, μετά των δύσμοιρων τέκνων του τρέχει από γιατρούς σε γιατρούς κανοντας εξετάσεις. Και να πεις ότι άνοιξε κάμια ύποπτη επιστολή;
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Ο πανικός που έχει προκληθεί με τον "ιό του άνθρακα" δεν έχει προηγούμενο. Η θεία μου, που μέχρι χθες, τη θεωρούσα σοβαρό άνθρωπο, τρέχει από γιατρό σε γιατρό, κάνοντας εξετάσεις για να δει αν έχει προσβληθεί ή όχι από τη νόσο, ενώ παρακαλά τους φαρμακοποιούς να της δώσουν μια αντιβίωση για προληπτικούς λόγους. Και να πω ότι άνοιξε καμιά αποστολή, πάει στο καλό. Αυτή το μόνο φάκελο που άνοιξε ήταν ο λογαριασμός της ΔΕΗ, πριν μια εβδομάδα. Βλέπεις, άκουσε ότι ο ίδιος πανικός κατέβαλε και τον Μάικλ Τζάκσον και σκέφτηκε: "Αν είναι να αρρωσταίνουν αυτοί, τότε εμείς οι κοινοί θνητοί είμαστε καταδικασμένοι εις θάνατον. Γι αυτό ας τσεκάρω, να δω πόση ζωή μου απομένει".

Είδες στα καλά καθούμενα τι κακό μπορεί να προκαλέσει ο Μάικ; Αυτός να φανταστείς, έχει τρελαθεί το τελευταίο διάστημα, αφού είναι σίγουρος ότι ο ιός προσέλαβε κι αυτόν. Κι ας μην έχει ανοίξει ύποπτη αποστολή. Παιδί μου, ζήτημα να έχει ανοίξει το κουτί με τα κορν φλέικς από το φόβο του. Ωστόσο, η ιδέα του σφηνώθηκε στο μυαλό και μαζί με τα έρμα τα παιδιά του υποβάλλονται ξανά και ξανά σε εξετάσεις.

"Νιώθω ένα βάρος στο στήθος και δε μπορώ να αναπνεύσω, ενώ όταν βήχω πονάω. Τι μου συμβαίνει γιατρέ; Θα πεθάνω;" ρώτησε με αγωνία ένα διακεκριμένο επιστήμονα των ΗΠΑ. "Για αρχή μη βήχεις. Μετά κόψε την πολύ τηλεόραση"του απάντησε αυτός, ενώ αν δε βρισκόταν στη δύσκολη θέση γιατρού - ασθενή, θα τον έστελνε σπίτι του πακέτο σε επιστολή τίγκα στον...άνθρακα.