Ματθίλδη Μαγγίρα: "Μετά το μπότοξ αγριευόμουν να κοιτάζω το πρόσωπο μου"!

16.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Αν ήταν η ζήλια ψώρα, θα είχε γεμίσει ο τόπος» μόνο που στην περίπτωση των αδελφών Μαγγίρα η ζήλια έκανε το botox οικογενειακή υπόθεση. Η Μπέτυ, αν και μικρότερη, αποφάσισε πρώτη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Αν ήταν η ζήλια ψώρα, θα είχε γεμίσει ο τόπος» μόνο που στην περίπτωση των αδελφών Μαγγίρα η ζήλια έκανε το botox οικογενειακή υπόθεση. Η Μπέτυ, αν και μικρότερη, αποφάσισε πρώτη να κάνει το botox- άκι της, προκειμένου να προλάβει τον άτιμο τον χρόνο και τα σημάδια που αφήνει πάνω στις γυναίκες. Εξάλλου, η μικρή και τριανταφυλλένια από τις Μαγγίρες, Μπέτυ μάλλον είναι της άποψης ότι... «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»!

Τι ήταν, όμως, αγαπημένε μου να κάνει botox η μικρή; Ζήλεψε η μεγάλη και ακολούθησε το παράδειγμα της. Και όπως η Μπέτυ, έτσι και η Ματθίλδη δεν έχει πρόβλημα να το παραδεχτεί δημοσίως. Όχι, να το βλέπουν κάποιες που επιμένουν και λένε ότι είναι φρεσκαδούρες, επειδή κοιμούνται πολλές ώρες και πίνουν άφθονο νερό. Βρε σαν το βόδι να κοιμάμαι όλη τη μέρα και να πίνω νερό σαν τον μπάκακα, στα 40 μου και να θέλω δεν θα μοιάζω στην ανιψιά μου.

Τέλος πάντων, όπως αποκάλυψε η Ματθίλδη στην εκπομπή της Βάσιας Λόη, το μόνο που την ενόχλησε όταν έκανε μπότοξ ήταν ότι τρόμαζε όταν έβλεπε το πρόσωπό της. «Μετά την επέμβαση μοιάζεις λίγο με διαβολάκι» είπε η Μαγγίρα, η οποία παραδέχτηκε ότι αγριευόταν κάθε φορά που έβλεπε τον εαυτό της στον καθρέφτη. Μετά της έφυγε.