Το "Ράδιο Αρβύλα" ξεσκέπασε τον Αυτιά (Πολύ γέλιο)!

16.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κοίτα τον Γιώργο Αυτιά που δεν του το είχα αγαπημένε μου. Τον βλέπεις να μάχεται με σθένος για τη σύνταξη του παππού, ωσάν τον άλλο «Ρομπέν των συνταξιούχων», να δίνει καθημερινά

Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κοίτα τον Γιώργο Αυτιά που δεν του το είχα αγαπημένε μου. Τον βλέπεις να μάχεται με σθένος για τη σύνταξη του παππού, ωσάν τον άλλο «Ρομπέν των συνταξιούχων», να δίνει καθημερινά (και με κάθε ευκαιρία) μαθήματα δημοσιογραφίας και ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι ο Γιώργος του παππού και της γιαγιάς είναι λιγάκι... πονηρός. Τις κάνει τις τσαχπινιές του (το θέτω πολύ κομψά) στην τηλεόραση και νομίζει ότι σε πιάνει κώτσο.

Και σε πιάνει η αλήθεια, διότι το κοινό του (και φέτος έχει αυξηθεί, δίνοντας του πολλές πρωτιές) δε νομίζω να δίνει μεγάλη βάση γενικά. Για τον ΕΚΑΣ να ακούει και ας μιλάει ο Αυτιάς δύο μέρες με βίντεο του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Τη μικρή (αλλά πολύ αστεία η αλήθεια) δημοσιογραφική απάτη του παρουσιαστή έβγαλε στη φόρα το «Ράδιο Αρβύλα», όπου αποκάλυψαν ότι εκείνος για δύο μέρες συνομιλούσε με βίντεο του Ψωμιάδη. Για να καταλάβεις, την Δευτέρα ο νομάρχης Θεσσαλονίκης ήταν live καλεσμένος στο «Καλημέρα», αλλά ο Αυτιάς (άγνωστο γιατί) τις επόμενες δύο μέρες είχε σε βίντεο μόνο την εμφάνιση του Ψωμιάδη, κάνοντας κανονική συζήτηση μαζί του.

Δεν ξέρω, αν στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επέμβουν τα αρμόδια όργανα, αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή, ας απολαύσουμε το βίντεο από το «Ράδιο Αρβύλα». Έχει πολύ γέλιο αγαπημένε μου, αν και στο τέλος σου προκαλεί μία θλίψη για το... πού πάει αυτή η έρμη η τηλεόραση!