Η Ντενίση μιλάει για το διαζύγιο της!

15.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένα χρόνο και δώδεκα μέρες (νταν) μετά τον γάμο της με τον Σωτήρη Πολύζο, η Μιμή Ντενίση λύνει τη σιωπή της και για πρώτη φορά επιβεβαιώνει επίσημα τον χωρισμό της. Βέβαια, τα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα χρόνο και δώδεκα μέρες (νταν) μετά τον γάμο της με τον Σωτήρη Πολύζο, η Μιμή Ντενίση λύνει τη σιωπή της και για πρώτη φορά επιβεβαιώνει επίσημα τον χωρισμό της. Βέβαια, τα δημοσιεύματα για διαζύγιο είχαν κυκλοφορήσει μήνες πριν, αλλά η Μιμή επέλεξε αυτή την εποχή να μιλήσει. Όχι, δεν έχει να κάνει με την πρεμιέρα της θεατρικής της παράστασης. Αμέσως το μυαλό σου στο πονηρό. Απλά, η ηθοποιός (φαντάζομαι) ήθελε να περάσουν δώδεκα μέρες από την πρώτη επέτειο και να κάνει την επιβεβαίωση. Ο, τι θέλω λέω.

Τέλος πάντων, όπως αποκάλυψε στο Down Town, λυπήθηκε πολύ, μα πάρα πολύ που χώρισε με τον Πολύζο, αλλά αυτά έχει η ζωή και όλα είναι μες στο πρόγραμμα. Λεπτομέρειες του τύπου: γιατί, πως, πότε, ποιος έφταιγε, τι λόγια βαριά ειπώθηκαν, ακόμη και πώς είναι οι σχέσεις τους σήμερα, εννοείται ότι η ηθοποιός δεν έδωσε. Δεν της αρέσει να μιλάει δημοσίως (το θεωρεί άρρωστο) για τα προσωπικά της. Θα μου πεις τώρα εσύ: «Είναι υγιές να παντρεύεσαι δημοσίως και με τηλεοπτικές κάμερες»; Η Ντενίση έχει απάντηση και για αυτό: «Τα ευχάριστα θέλουμε να τα μοιραζόμαστε». Και είναι αλήθεια, ότι είχαμε πάρει μια χαρά τότε με Ντενίση νυφούλα.

Με τα πολλά, όμως, είπε ότι μερικές σχέσεις θα πρέπει να μένουν σχέσεις και να μην εξελίσσονται σε γάμο. Ας πούμε με τον Πολύζο ήταν χρόνια ζευγάρι, αλλά μόλις μπήκε η κουλούρα, χάλασε το πράγμα. Μα why; Πάντως, την Ντενίση δεν την σκιάζουν οι λέξεις «διαζύγιο» και «γάμος» και άμα λάχει θα έκανε κι έναν τρίτο γάμο. Για εκείνη και το παιδί της. Ωστόσο, αυτή την περίοδο αν και χωρισμένη, είναι στα καλύτερα της. «Είμαι μόνη μου και ήρεμη» λέει και την πιστεύω. Την είδες στη φωτογράφηση του περιοδικού; Πιο φρέσκια και πιο νέα από τον Παναγιώτη Μπουγιούρη η Ντενίση. Καλά, μπροστά στον Κώστα Βουτσά; Η μικρή του κόρη.... Κοίτα τι σου κάνει τελικά ένας γάμος πατ κιουτ κι ένα διαζύγιο εξπρές.