Τελικά, η Άντζελα είναι πολύ... ΝουΔου!

15.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πρεμιέρα έκανε την Τετάρτη η Άντζελα Δημητρίου ως «πολιτική ψυχαναλύτρια» στο δελτίο του Star κι ένα κατάλαβα... ο Σταμάτης Μαλέλλης έχει βαλθεί φέτος να μας στείλει όλους στον ψυχίατρο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πρεμιέρα έκανε την Τετάρτη η Άντζελα Δημητρίου ως «πολιτική ψυχαναλύτρια» στο δελτίο του Star κι ένα κατάλαβα... ο Σταμάτης Μαλέλλης έχει βαλθεί φέτος να μας στείλει όλους στον ψυχίατρο. Αλλά, όχι αγαπημένε μου, δεν θα του κάνουμε την χάρη. Θα το ρίξουμε όλοι στην τρελή και πρώτη εγώ. Και στην πλάκα του Μαλέλλη (να ξε-τρακάρουν επειγόντως την Άντζελα, γιατί δεν γελάσαμε καθόλου), θα πάρω... στα σοβαρά την παρουσία της «Λαίδη» και θα αναλύσω ένα προς ένα το πολιτικό της σχόλιο. Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

- Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι γλυκούλης: Σε μία περίοδο που οι υποψήφιοι για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας μετράνε τα κουκιά τους και προσπαθούν να βρουν κόσμο να συστρατευθεί (τς τς πώς τα λέω) μαζί τους, η Άντζελα τάσσεται ανοικτά και απροκάλυπτα υπέρ του Αβραμόπουλου. Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο υποψήφιος θα πρέπει να κοιμάται ήσυχα. Και για του λόγου το αληθές, θα δεις τα ποσοστά του στην επόμενη δημοσκόπηση μετά τη δήλωση «είναι γλυκούλης». Και να σου πω; Στην τελική, αυτό χρειάζεται η ΝουΔου για να επιστρέψει στην εξουσία... έναν γλυκούλη αρχηγό. Αχου το το Αβραμό!

- Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι σκληρή: Εδώ, δεν χρειάζεται πολύ εξυπνάδα για να καταλάβεις ότι η «Λαίδη» αν και γυναίκα δεν είναι υπέρ της Ντόρας. Η δήλωση της «είναι σκληρή» είναι ο χειρότερος πόλεμος που θα μπορούσε να γίνει αυτή τη στιγμή για την Μπακογιάννη και την υποψηφιότητα της. Συμπλήρωσε, δε, ότι της φαίνεται και μελαγχολική. Ψυχαναλύτρια Άντζελα speaking. Δεν ξέρω, αν η Ντόρα ήτο μελαγχολική, αλλά μετά τη «συμπόρευση» της «Λαίδης» με Αβραμόπουλο πώς να μην πέσει σε μελαγχολία; Καλύτερα να αποσύρει την υποψηφιότητα τώρα που προλαβαίνει. Α και ο Αντώνης Σαμαράς να μην μπει καν στον κόπο να βάλει. Χαμένος από χέρι είναι. Εξάλλου, για εκείνον η «ψυχαναλύτρια» δεν είπε κουβέντα. Υπάρχει δεν υπάρχει, το ίδιο και το αυτό για εκείνην.

- Μου αρέσουν οι γραβάτες του Γιωργάκη: Τι να σχολιάσεις εδώ; Είναι φανερό ότι η αοιδός/ψυχαναλύτρια είναι ΝουΔου και αντί- Πασόκα. Εδώ, ο νέος πρωθυπουργός έχει έρθει φουριόζος και απ’ όσα έχει πει ότι θα κάνει, η Άντζελα βρήκε να σχολιάσει την ωραία του γραβάτα. Σε μία περίοδο που η αξιωματική αντιπολίτευση ασχολείται με τα δικά της, η Άντζελα αναλαμβάνει αντιπολιτευτικές πρωτοβουλίες. Να έβλεπες, απαξιωτικό βλέμμα όταν ο Αιμίλιος Λιάτσος την διόρθωσε στο «Γιωργάκης» λέγοντας της... «Παπανδρέου».

- Μου αρέσει ο Ψωμιάδης, αλλά κάνει πολλά: Είπαμε η Δημητρίου είναι Αβραμόπουλος μέχρι το κόκαλο. Ακόμη και τον άλλο υποψήφιο για την αρχηγία της ΝουΔου, Παναγιώτη Ψωμιάδη τον έβγαλε off. Είπε ότι της αρέσει πολύ, αλλά κάνει πάρα πολλά. Για να του αφιερώσει στο τέλος το τραγούδι «Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα». Και μόνο από τον τρόπο που το τραγούδησε, έλεγες ότι στο μυαλό της είχε εναλλαγές εικόνων... Ψωμιάδης Ζορό, Κατμαν Ρωμαίος...