Ο... άγνωστος γάμος και τα παιδιά του Χαριτάτου!

15.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στην Τατιάνα Στεφανίδου ήταν την Πέμπτη (την Παρασκευή θα παιχτεί το δεύτερο μέρος) το δίδυμο του ΑΝΤ1, Σπύρος Χαριτάτος και Γιώργος Καραμέρος. Και ήδη έχουμε πάρει μία πρώτη γεύση για το τι συνέβη στην εκπομπή και τι είπαν οι δύο άνδρες.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην Τατιάνα Στεφανίδου ήταν την Πέμπτη (την Παρασκευή θα παιχτεί το δεύτερο μέρος) το δίδυμο του ΑΝΤ1, Σπύρος Χαριτάτος και Γιώργος Καραμέρος. Και ήδη έχουμε πάρει μία πρώτη γεύση για το τι συνέβη στην εκπομπή και τι είπαν οι δύο άνδρες. Εγώ, αγαπημένε μου, θα σταθώ πρώτα στον Σπύρο Χαριτάτο που να δεις έχει δίκιο η ... Δέλτα της γειτονιάς μου που επιμένει και λέει ότι ο Χαριτάτος είναι wanna be Γρηγόρης Αρναούτογλου και το νέο «καλό και κατατρεγμένο από τη ζωή παιδί της τηλεόρασης».

Δε λέω η ιστορία της ζωής του έχει ενδιαφέρον και αν σκεφτείς ότι πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, ενώ δούλευε από μικρό παιδί, είναι να στεναχωριέσαι. Και να σε πιάνει η καρδιά σου. Αλλά την πρώτη φορά που ακούς την ιστορία άντε και την δεύτερη. Γιατί μετά συγχωρήσεως μετά από τόσες φορές, παύεις να συγκινείσαι. Είναι σαν τις ταινίες του Νίκου Ξανθόπουλου. Από λουστράκος γίνεται πρώτο μπουζούκι και μεγάλο αστέρι του λαϊκού τραγουδιού. Ε, κλαις μία, κλαις δύο πόσο να κλάψεις μετά;

Νομίζω, ότι ο Χαριτάτος θα πρέπει να το πάρει αλλιώς. Να είναι σίγουρος ότι δεν έχει μείνει νοικοκυρά που να μην ξέρει την ιστορία του και να μην έχει συγκινηθεί. Ωστόσο, στην εκπομπή της «Τάτι» ο παρουσιαστής έκανε μία αποκάλυψη, που ναι αυτή... άξιζε να τη δεις και να την ακούσεις. Πριν κάποια χρόνια είχε πάει στην Αφρική για ένα ρεπορτάζ κι εκεί συνάντησε μία γυναίκα με τα δύο μωρά παιδιά της σε άθλιες συνθήκες.

Ο Χαριτάτος συγκινήθηκε τόσο πολύ από την οικογένεια, που έκανε πολιτικό(;) γάμο με την γυναίκα και υιοθέτησε τα παιδιά της. Τα δύο παιδιά, όπως είπε τα νιώθει δικά του, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνηση του όταν μιλούσε για εκείνα. Ορίστε, αυτή είναι μία πολύ ωραία και συγκινητική ιστορία, που δεν την είχαμε ακούσει ξανά.